Rabu, 7 Mac 2012

CLENX TEA BY NH DETOXLIM CLENX TEA

BISMILLAHHIRRAHMANNIRRAHIM


hye peeps @________@



pe kabar uolls semua??harap2 sihat belaka ok...



nampak tak gambr kat bawah ni






ehsan en goole



dah lama mencari akhirnya dapat gak kat MAYDIN....mengagau mencari kat kiosk A-MART tapi satu pon xdak jual....



ni semua terpengaruh dengan iklan tv....hahaha boleh gitukann macammana pon terima kasih kat iklan ni sekurang2nyer ade altenatif lain nak menghilangkan lelamak di badan yang makin tepu ni...adushhh ;p



aku dan en suami baru minum 2 hari so far xde nak membuang sgt....ok la kan lau nak minum waktu nak g kerja xdela keje asyik nak membuang sgt kang ilang fokus nak buat kerja lak kan dah susah nanti :) ...tapi berlainan pulak dengan produk tea herba orang kampung sekali minum konfem keluar masuk toilet perit tuttttttt tau....hehehe



aku beli kat maydin harga lebih kurang rm 18.00 10 uncang tea....dari segi rasa dia pada aku ok xdelah pahit sgt sedang2 elok je lebih2 lagi minum time suam memang terasa kepuasan tapi lepas minum biasanya aku bilas ngan air masak lau tidak kelat je aku rasa tekak ni..


sekian terima kasih sudi baca n komen :)



Jumaat, 2 Mac 2012

GUNDAH GULANA

BISMILLAHHIRRAHMANNIRRAHIM



Iyaa...rasanya hari ni aku mau terbang jauh sih...tapi kemana ya..ahhh mana2 sajalah...janji dapat tenangkan hati ini....


gundah gulana betul...kalutt...mainan syaitan semua ini....


ikhlaskan hati hanya kerana ALLAH swt.


aminn...



sekian terima kasih sudi baca n komen :)


Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...