Sabtu, 29 Januari 2011

TECIT CRAFT'S GIVEAWAY

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM...



Bersiaran sekali lagi n SELAMAT TAHUN BARU 2011 :)


hohoho....masa bw ternampak satu GA ni rasa nak join lak....haaa yang lain lau nak join bolehlah ke SINI





syarat2 dia mudah saje :)


sekian..jupe next n3




Jumaat, 28 Januari 2011

GIVEAWAY ANNIVERSARY!

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHAMNIRROHIM...


Bersiaran sekali lagi....


sekali lagi nak join contest ni pulak...yang lain lau nak join leh klik
DISINI..





syarat2 dia mudah saje :)



sekian..jupe next n3



Selasa, 25 Januari 2011

KISAH AKU DAN SAKITNYER

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM..


Keudara sekali lagi...ape kabar korang??? moga sihat hendak-NYA ye

tajuk tu aku main hentam je..hehehe

hokeyyy aku sambung cerita hari tu..bak kata johan dalam cite hantu mak limah pulang rumah "ce cite ce cite" hehehe..

Malam tu aku tido sensorang tanpa si temani anak n en suami... * padahal duk bilik 6 orang punya* hihi poyo je kan...huhu..


sok paginyer lebih kurang dalam kul 10.00 pagi aku di sorang kan ke dalam dewan OT..alamak sekali lagi aku masuk dewan ni...doc bagi pilihan sama ada nak bius separuh sedar atau nak bius sepenuh nyer...of cos jawapan aku nak bius sepenuhnyer...takut lak lau nak tgk..alhamdulillah aku masuk sekejap je tak lama lebih kurang 1/2 jam...


so bile aku tgk melalui gambar yang doc amek...alhamdulillah xde pape yang membimbangkan...semuanya kelihatan normal..kecuali ade bengkak sikit kat bahagian saluran pernafasan tu pon pasal aku panas dalam tu yang bengkak...nak xnak terpaksa aku cek kat doc bahagian hidung,tekak n muka..bile cek alhamdulilah xde pape yang membimbangkan jugak..


satu je yang aku xpuas hati ngan spital ni...nak tahan orang x hagak2...aku dapat rasakan yang aku ni ok dah xrasa sakit dah...tapi nak tahan sampai 2 3 malam....janjinyer tenghari tapi kesudahnya kul 9.00 malam baru dapat balik...mmg bengang!


tapi ni part yang paling seronok sekali...nak tau ?????? bile doc kata "pas ni awak xyah datang lagi buat rawatan susulan....semuanya ok" ya bedabeduuuuuuuuuu sngat puas hati...selamat tinggal doc raj...selamat tinggal doc wan...terima kasih kerana merawat saya dengan baik... :)


sekian..jupe lagi next n3



Jumaat, 21 Januari 2011

CERITA 11.01.11

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM...



Keudara kite sekali lagi setelah sekian lama aku menghilangkan diri...


huhu...bukan merajuk tapi xsempat nak hapdet cerita...ngeh3x..


11.01.11 hari hol johor patutnyer aku keje tapi aku saje je mek cuti alasan anak xde orang jaga...haha jangan marah bos!

nak di jadikan cerita mula la satu episod aku mengemas bagai nak rak sampai sakit2 pinggang aku di buatnyer...masa ni badan dah mula sakit2 dah tapi boleh handle lagi...apakan daya ku lenjan jugak badan ku ni dengan membuat kerja umah....heheh rajin tak haku???? ;p
sok nyer waktu nak balik badan aku mulai panas...rasa mcm nak demam pulak + ngan perut rasa x selesa...time ni la aku malas nak ke klinik kan pe..aku rasa bile nak ke klinik secara outomatik demam aku ok....hahaha takut doc????oh tidakkkk masih lagi boleh handle....hihihi..

ni lah padahnyer lau g spital...tu la lau g klinik xdenyer sampai ko kene tahan wad dek non!!!!hohoho....cek demam tinggi gak 39.6 c patutla aku rasa bahang semacam je rupenyer tinggi bbenor panas aku..then yng menjadi punca aku kene tahan wad adalah disebabkan kegatalan mulut aku ni haaaa...patutnyer ko tunggu la baru 1 sehari ke kan...tgk mcm mana lau still lagi sama baru ko g tau doc...hadoiiiii

haaaa....keliru ngan ucapan aku di atas?????hokey2 aku kasi tau....pagi tu b4 nak g keje mcm bese g buang la pe yang patut paham2 korang la ye boleh pulak aku punyer ni kaler itam....tu yang terkejut tu xpenah2 pon.....haaaa pasal ni la aku kene tahan wad dapat la aku pakej 2 hari 2 malam...


hokeyyyy panjang betul story aku ni...tu pasal aku kene stop dulu sambung sok pulak yeee...


sekian..jupe next n3




Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...