Selasa, 22 Februari 2011

HADIAH GEMPAK!!!!!

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM


Keudara kite sekali lagi...


time orang baca selawat kat dalam...dak comel ni sibuk main beskal...xnak turun lak tuh...xpe2 belum sampai masanyer nak potong kek..mainla dulu


bile dah tiba masanya nak potong kek nasib baik dak comel ni nak turun beskal + nak potong kek maknyer x nangis mcm dulu...alhamdulillah..suke ibu nakkk



tapi kali ni dak comel ni dapat "hadiah" paling bes sekali nak tau pe dia..haaaaa tgk la pic kat bawah nih

:

:

:

:

:

:

:

:

:



yeee..gara2 nak turun beskal...aku pon xtau mcm mana leh jdi tau2 dh melalak...


sekian..jupe next n3


MAJLIS LIL PRINCES N MAULUD NABI

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM


Keudara kite sekali lagi..

mcm yang di war2kan dalam entry lepas..ala yang aku kata nak potong kek tu kann...

alhamdulillah selesai sudah majlis harijadi dan maulud nabi kat umah mak aku...

seronok n meriah sekali sambutan kali ni alhamdulillah..

kite layan je pic ni




bacaan selawat oleh orang2 yassin



antara makanan yang dihidangkan..mcm2 ada.



kek sekali dua hokeyyy



acara potong memotong kek :)





antara hadiah yang rifqag terima...terima kasih semuaa..

note : alhamdulillah...majlis kali berjalan dengan lancar...tetamu pun ramai yang hadir hampir penuh rumah hinggakan x muat nak duduk... terima kasih sekali lagi

sekian..jupe next n3



Khamis, 17 Februari 2011

GENAP 2 TAHUN

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM


Keudara kite sekali lagi...

hari ni 17/02/2011 genap umur anakku 2 tahun
* dah boleh kasi adik nih *




buat NUR RIFQAH HAZIRA BTE MOHD RAZMAN HAFIZ..

ibu doakan iqa anak yang solehah..taat pada ibu n ayah..hormat orang tua..

taat perintah ALLAH..jadi anak yang baik..ingat pesanan ibu nih...

ibu sayang anak ibu..


p/s : Hari ahad ni kite potong kek ye sayang...


Khamis, 10 Februari 2011

TAJUK &*%@! ;P

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM


Dah 2 hari keje xdok...dok melanguk depan destop sambil layan u tube,fb ngan belog sekali....hhuhuu

bos aku nampak tapi dia buat xnampak je...hahaha lagipon dia memahami aku..ecehh..cehhh.cehhh ;p

dah xtau nak buat pe lagi dah....nak ngadap fb mcm dah rasa bosan lak.....aiyooooooo....
fuhhhhhhh..... *sambil buang peluh di bawah dagu*

Sekian..jupe next n3

Rabu, 9 Februari 2011

SAMBUNGAN N3 LEPAS

DENGAN LAFAZ BISMILAHHIRROHMANNIRROHIM

Bertemu kite sekali lagi.. :)

haaa mcm mane korang tgk pic tuh?best tak....tolong anguk ngan kadar segera ye...!!!hehe kejam sungguh paksa2 orang ni tau...!!!

kat USS tu kebnyakkannyer yang di terbitkan oleh USS itu sendiri..salah satunyer filem madagascar,far far away *tpt ni mmg cantik* ,lost world,mummy return dan adalagi benarnyer...






haaa...betul tak yg pic bak istana tuh!!!mmg teruja seh aku tgk...then layan 4D tgk shrek..hisyyyy bile pakai spek 4D tu kan rasa mcm nak pegang je plus ngan kusi dia yang gerak2 tu * ikut jalan cerita dia if tungang kuda kusi tu pun gerak mcm naik kuda gak la* mmg beshhh...

ade sape2 berani naik roller coster high speed?????sila angkat mouse!!!!mmg layan tapi aku pejam mata...haha adil tak?nak naik ni kat mummy return...

lau ikutkan sume tpt nak masuk tapi masa x mengizinkan..jadi layan mana yg patut je la...hehehe

ni gambar mesti ade...


pic aku ler....nak gak interpremmm haha dah belog aku kan.. ;p

xsah kan lau jenjalan xbeli pape???ni antara barang yang dapat aku beli kat sana...






yeeee...bju hardrock + magnet fright harus beli...hehehe



dan ni pulak...



pict bersama ahli rombongan

dah puas berjalan kat USS aku gerak ke arab street makan murtabak + nasi beriani then trus ke mustafa center...mcm2 de kat mustafa center.


sekian..jupe next n3






LIBURAN DI USS

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM


Sekali lagi keudara...

haluuu..wahhhhhh lama gak aku mencoret kat cni kan?????rindu nak mencoret ler...hehehe *psttttt kau tiputipu aku lagi..*

okehhhh...minggu lepas CNY aku cuti panjang..keje ngan bos cina cuti seminggu la gamaknyer...syokkk weiiii..hahaha

Aktiviti tahun ni..mcm tahun lepas g bandung...jadi tahun ni melancong lak ke USS singapore trip for 1 day enjoy tapi penat la sikit...mcm yg aku laung2kan dlam n3 yang lepas...

jom layan pic kat bawah ni



ni sentosa station...naik MRT lebih kurang 15 minit je perjalanan nak ke USS


layan lagi pic ni lak..




acara wajib kene la amek pic ngan en.somi kannn.... :)


de lagi pic nak tunjuk nih....



pict bersama karekter marlyn moore,daybot,mummy n fiona n shreek


mmg bes gilerrrr kat sana dah mcm kat hollywood...xyah g jauh2 seberang tambak je..


ade lagi station yg lum sempat aku g tapi dah kesuntukkan masa...jadi tuk next station lain kali lak yer..


citer x bes lagi nanti aku sambung hokeyyyy...



sekian..jupe next n3







Jumaat, 4 Februari 2011

MUKADDIMAH PAGI HARI

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM..

Bertemu kite sekali lagi setelah sekian lama menyepikan diri... :)


Yeayyyyy!!!!!! hari yang di tunggu telah pun tiba...

pinn..pinn..ponn..ponn hahaha...poyo je kan! ;p

punya la xcited aku ingatkan sudah kul 6.30 am..alarm berbunyi aku kejutkan en somi suh tgk jam alamakkk sekali baru jam 4.30 am daaa....nasib baik aku x terkocoh2 bangun mek tuala trus g bilik air....lau tidak malu i u maunye sampai ke subuh aku ketawa bagai nak rak...hhaha apa daaa trus aku sambng balik tido

alarm berbunyi lagi haaa kali ni betul 6.30 am aku bangun trus mandi n bersiap2 tuk berlibur bersama kengkawan n family.....cian anak aku terpaksa tinggal ngan nenek dia...huhuhu...next time ikut ye rifqah hazira..

tunggu punya la tunggu ahli rombongan yang lain akhirnya kiteorang sampai ke border of singapore.....horeyyyy......opsss!!! terjakun lak... hihihihi

okey trip kali ni disertai 2 family 2 lagi berseorangan....dlam 3 kete gak yg join trip kali ni....g ramai2 mmg hapening!

bnyak ni nak cite + nak tunjuk pic kat korang tapi kita tungguuuuuuu next n3...bye4x


sekian..jupe lagi next n3


Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...