Selasa, 30 November 2010

GIVEAWAY DOMIAN FREE

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHANNIRROHIM....



hoyeehh...dapat tag lagi kali ni from asue...so kene buat :)

terima kasih ye mommy aqil tag antie aja...:)






GIVE AWAY Domain Daripada MELROMEO.COM


Tag 5 Orang Kawan BLOGGERS


nurshahfamily


superhero mama


ayu hussien

life letters


4 org je leh tak????




MENANG 1 DOMAIN .COM / NET / ORG
GIVEAWAY DARI MELROMEO.COM


sekian..jupe next n3


KISAH ANAK AKU... :)

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM


Salam keudara...bersiaran kite sekali lagi...


uihhhh...lama sungguh aku x hapdet...lum de cite yang nak di kongsikan...huhuhu..


ting tong jap dok memikirkan pe yang nak di kongsi...ermmmmmm hahaha kisah anak dara aku la yang xlama lagi nak jejak 2 tahun bulan febuari tahun hadapan....


makin besa makin mcm2 perangai kadang boleh hilang tahap kesabarannn..tapi kene bersaba budak2 time ni mmg nakal sikit... :)


kisah disebalik anak dara aku tuh :

: dah jelas tutur kata tapi de pelat2 gak


: pagi2 nak minta mamam tunjuk pinggan dia nak mam *mmg kne stanby nasi*


: dah pandai menyanyi sepanjang jalan msti pasang lagu "tinggal kenangan" *adoiiii nak jemu dah dik oiiiii*


: pantang dengar muzik lau kat astro tu dengar lagu je mesti dok tercongok depan tv + joget yang ala2 tuh... *berjoget sambil malu2* hihi


: lau kite solat dia pon nak solat 'nak ayang" ( nak sembahyang) *sejuk perut mak nak*


: x boleh aku hilang sekejap...menangis mcm orang kene pukul.. * ni betul2 anak ibu*





haaa kannnn????tapi biasala budak2 ni time ibu,mak,mummy,mama dia ada kat umah mmg akan tunjuk ragammmm....



uitss....gemuknyer muka aku!!!huhuhu

sekian..jupe next n3


Ahad, 21 November 2010

FOLLOWER BERTUAH GA

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIROHIM


Selamat pagi semua...pagi2 dah terjah side bar trus nak join contest ni....jadi aku tag

NURSHAHFAMILY,AYU HUSSIEN,SEB3LAS MUKA...





Syarat2 nak join Follower bertuah GiveAway saya ialah...... jeng jeng jeng =)


1. Mesti jadi follower saya dan nyatakan id follower anda. ~ DONE ~

2. Buat satu entri mengenai GA ini, bertajuk 'Follower Bertuah GiveAway'. Letakkan banner dan link kan terus kepada entri ini. ~ DONE ~

3. Letakkan banner di side bar blog anda. ~ DONE ~

4. Tag 3 rakan blogger anda. ~ DONE ~

5. Tinggalkan komen di entri ini. ~ DONE ~





sekian..jupe next n3




Rabu, 17 November 2010

GA KASEHAINZURYN

DENGAN LAFAZ BISMILAHHIRROHMANNIRROHIM.....



MARI MARI JOIN GA NIE...




nak tau selanjutnyer klik je pic tu....




Sekian..jupe next n3

Selasa, 16 November 2010

SALAM AIDILADHA

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM



SALAM AIDILADHA BUAT SEMUA RAKAN2 BLOGGER..


mana yg pulang ke kampung berhati2 hokey ingat orng tersayang
* peringatan tuk diri aku jugak*



dari kami sekeluarga hajar + mr asben + rifqah hazira :)


sekian..jupe next n3





Jumaat, 12 November 2010

LAST TRIP ~ TBR PD

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM..



HALUU..SALAM KEUDARA BERTEMU KITA SEKALI LAGI...


hah...nampak tak kat bawah ni..

*

*

*

*

*

*

*








yee..mandi kat swimming pool sampai je kat resort

*

*

*

*

*

*



tu la target anak dara aku ni...nak andi...huhu dengan aku2 sekali mandi..hehehe


akceli aku kesana pon atas sebab ade family day tpt mr asben aku berkerja *ayat ulangan* tapi aku lebih layan anak n adik mandi swimming pool....

sukaneka....dinner.... sumenyer no komen aku langsung x g pon.... ;p

tapi yang x puas hatinyer blok tpt aku menginap terputus bekalan air pulak....aiyaaa


sekian..jupe next n3



Khamis, 11 November 2010

MELAKA PART 3 - MENARA TAMING SARI

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM



Setelah pusing habes menaiki cruise...kali ni kt terjah lak menara taming sari..
dari jaun sudah nampak itu taming sari...x caya???



kan????dah nmpak kan????


first time wehhhh...gayat sungguh aku rasa mcm x jejak je kaki aku ni hah...


bila dia dah mula naik...aku?????hohoho nak tgk
bawah pon takut...duk diam2x tapi anak aku slumber je tauuu....hahaha dak kecikk kannnn???



tgk la...sebolehnyer nak duk kat situ...


dah kat atas tu kan pemandangan dia sgt menarik..menara tu akan berputar tuk kite menikmati suasana pemandangan bandar negeri MELAKA...









cantik kann????harga tiket agak mahal tapi berpuas hati:)



tamat suda cerita pasal holiday di MELAKA pasni nak ke PD lak Tiara Beach Resort..



sekian..jupe next n3



Rabu, 10 November 2010

MELAKA PART 2 - RIVER CRUISE

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM


Haluuu....salam keudara bertemu kita sekali lagi..


Siri penjelajahan ke kota Melaka masih belum tamat lagi..kali ni aku g river cruise la...fuhhhh ngam2 sampai bot dah nak jalan sempat gak la..lau x kene tunggu lepas solat jumaat..


huiiii...best weiiii nak ni...tapi nak lagi best naik malam memang hapenning....ngan lampu yang lip lap...kadang2 dah macam kat itali lak....haha x yah g jauh2 kat melaka ni ade...dekat je tambang pon murah...hihihi...


ok..mari2 tgk pic ni..




nice view....malam lagi cantik rasanyer




perkampungan mortem x silap...cantik kampung dia bersih je + teratur kedudukan umah dia





reaksi kami bile naik cruise....agak2 nampak jakun tak????sila JANGAN jawab! ;p





mimik muka lil princess dan gaya nyer with spek mata....

p/s : sok sambung lagi...ari ni aku nak half day..mlm ni de makan2 besa... :)

sekian..jupe next n3




Selasa, 9 November 2010

MELAKA PART 1 - TAMAN BUAYA

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIROHMANNIRROHIM


Haluuu...salam keudara bertemu kita sekali lagi...


wah wah wahhhhh minggu lepas cuti panjangkannn al maklum sajala cuti deepavali jatuh hari jumaat lak tuh terang tang tang cuti trus 3 hari.... *tanpa memohon borang cuti* erkkk perlu ker????


okey..benarnyer aku de family day tpt mr asben aku kerja buat kat tiara beach resort
PD..jadinyer b4 nak ke PD tu aku singgah ler melaka..sekali sekala jalan melaka seronak gak bnyak perubahan yang berlaku...syabas negeri MELAKA...Syabas MB MELAKA!!!


Aku gerak awal pagi kunun nak elak jammmed tapi xpon jalan clear mcm nak suh kireorang g ngan aman n tenang je kaaannn tanpa sebarang jem...hisyyyy sonok2..belum tu mek adik aku dulu buat peneman si kecik ni... * sambil menyelam minum air *


Agak tenghari gak aku sampai melaka dah first sekali aku tuju adalah Taman
buaya...
huh buaya MALAS!!!!! duk melengkorrr je..!tgk la ni..






hah betul tak????kang mengganas aku lak yang naik takut..hihi


tapi sekarang dah cantik masuk je pintu masuk dh nampak monumen reptilika...ermmm tgk la..








cantik bukann...


haha..motifff gambar di bawah???



p/s: akan ada kesimbungannya nanti...tungguuuuu


sekian..jupe next n3


Isnin, 8 November 2010

TODAY

DENGAN LAFAZ BISMILLAHIRROHMANNIRROHIM...



Hari ni hari isnin....


08/10/2010


rasa malas je nak g kerja yala 3 hari cuti tambah lagi baru je lepas join family day kat PD...


huhu....de masa nanti akan ku hapdet kisah d sebalik takbir.... :)


sekian..jupe next n3




Rabu, 3 November 2010

SAYA NAK BEG ITU ~ GIVE AWAY !

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM...




Aku nak join contest ni..pada mereke yang join contest ni silala klik disini






Mula 13/10/2010 (12am)

~ Jadi follower blog Superhero Mama & MZ Collections

~ Copy & paste banner ke entry & sidebar beserta link

~ Tajuk Entry : Saya Nak Beg Itu ~ Giveaway! sahaja

~ Linkkan entry anda ke entry ini

Tamat pada 03/11/2010 (12am)


p/s : mudah2han de rezeki.. :)



sekian..jupe next n3







Isnin, 1 November 2010

Dah tua ker???

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM

ada apa dengan awal november?????cube teka????????


hehehe....ye betol tekaan korang.....


today is my besday dah tua pon aku nih......hihihi


tiada sebarang sambutan cukup la sekadar ucapan dari insan tersayang.... dan doa dari rakan2 sekalian *sigh*


:


:


:


:


:

*mr.google pinjam pic yer*

Sekian...jupe next n3




Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...