Rabu, 24 Ogos 2011

KEMPEN " GIVEWAY DUET RAYA 2011"

BISMILLAHHIRRAHMANNIRRAHIM


Jalan2 cari kawan baru terjupe satu belog ni anjurkan giveaway sape2 nak duet raya boleh klik banner tu...jangan segan k...


Cara-cara penyertaan :


1 : Follow blog "Paris de' Prada" ni.... ~ done~

2 : Buat entry khas dengan menggunakan tajuk asal entry ini. ~done~

3 : Copy paste banner di atas dan linkkan ke blog ni.... ~done~

4 : Post entry korang ke kotak komen blog ni... ~done~


Tarikh tutup penyertaan : 24 August 2011 @ 24:10 (kod rahasie)


terima kasih sudi baca komen n terjah :)

Khamis, 18 Ogos 2011

RADIO INTERNET

BISMILLAHHIRRAHMANNIRRAHIM


Salam ramadhan hari ni masuk hari yang ke 18 ramadhan...mungkin masing2 dah sibuk2 nak buat kueh raya...nak pasang pelita lagi....mesti meriahkan...nak2 lau duk kampung...time malam2 tgk halaman orang pasang pelita...nampak cantikk je kannn...


n3 kali ni aku nak promote sikit...lau kat radio dah main kan lagu raya tapi belum kerap sangat pe kata lau korang...bukak web ni...FUNKER.FM korang sure akan rasa suasana hari raya..coz derang kerap putar kan lagu raya...


funker.fm ni merupakan radio internet..so ade internet leh dgr xde tenet nak dengar mcm mana kan......huhu


xcaya...????? haaa korang try la bukak web tu...waktu aku menaip ni pon sambil dengar FUNKER.FM


selamat mendengar...


terima kasih sudi baca n komen..jgn lupe klik nuff :)


Rabu, 17 Ogos 2011

MOOD RAYA : BLURRRR

BISMILLAHHIRRAHMANNIRRAHIM...


Hari ni dah ari yang ke 17 kite berpuasa dat men de lagi 2 minggu nak sambut syawal..

cakap pasal syawal ni kan...aku rasa kali ni mood aku mmg blurrr sikit xde lah nak buat preparation bagai nak bertukar sume harte bende...sumernyer seperti sediakala..lau nak bertukar jugak alamatnyer pas raya de kang aku makan rumput depan umah aku tuh...heheheh...


sekarang ni pon lagu raya dah berkumandang di corong2 radio..tapi perasaan aku masih lagi seperti biasa..xde rasa semangat nak beraya..huhuhuh...rata2 yang post wall fb pon mcm tu gak...semangat tu kurang..huhuhu xtau la nape..dat y xde prepertion tuk diri aku....lebih2 lagi semangat nak buat kueh raya nampaknyer berkubur mcm tuuu jee laaaaa....haisyyyy entahlaa
susah aku nak mencoretkan disini.... ;)


lagipon aku banyak prepare tuk anak aku je la..tuk aku pakai pe yang ade...konon nak jimat kan..tapi baguslah lau de sifat mcm tu...it doesnt men asal raya je langsung xde baju baru..... ade....cume mungkin lepas tuk raya pertama jer....haha *nampak tak bertapa jimatnyer aku kan...*

ok la..aku nak g menurun jap nak cari semangat raya..sbb nyer tiap2 tahun aku mmg xde rasa semangat nak raya...huhuhu

notakakigajah: tahun ni tema kaler ijau...dan tahun ni turn umah en suami pulak.....

terima kasih sudi baca n komen..jangan lupe klikk nuff..

SEGMEN JOM KENAL DAN TAMBAH RAKAN BLOGGER

BISMILLAHHIRRAHMANNIRRAHIM




nak join klik banner

Nama panggilan blog : hajar
Tarikh mula blog : 3 /12/2009
Rakan blogger terkini : 57
Target tambah rakan blogger : 8 org


terima kasih sudi baca,komen n terjah :)

Jumaat, 12 Ogos 2011

CERITA SEMALAM

BISMILLAHHIRRAHMANNIRRAHIM...


Hari ni jumaat bersamaan 12 ramadhan...alhamdulillah tinggal lagi 17 hari untuk menuju bulan syawal....hari kemenangan setelah sebulan kite berpuasa...


Jarang benar aku hapdet sekarang nikan agaknyer dah bnyak kali aku infom kat blog ini yang aku JARANG hadpet selalunyer g side bar je...mungkin korang pon ada perasan kot... :) apa yang penting TERIMA KASIH kat korang coz sudi datang ke teratak yang x seberapa ni...hehehe


ok2 aku cite pasal semalam...selalunyer time buke pose mmg aku masak tapi semalam aku beli je tu pon setelah mendapat green light dari en suami mengatakan "nak masak atau nak beli" wahhhhh seronok gitu kan...lau hari2 mau bengkrapsi.....huhuhu..masa tu aku kat kipmart bile dah kata gitu kat aku dengan seribu langkah...hanyun kaki secepat mungkin nak ke kereta trus pecut ke rumah amek en suami dan anak terus menuju ke bazar ramadhan...haaaaa semput....akhirnyer..............


ehsan google

nasi beriani ayam..yang tuan punyer blog punyer :)

ehsan google

lontong kering..en suami yang punyer :)

dan selingan yang lain...air tahu panas...kueh mueh..tamar harus ada...

erkkk.....alhamdulillah kenyang..xde yang membazir

terima kasih sudi baca n komen :)

Jumaat, 5 Ogos 2011

TAJUK APE SAJE LA...

BISMILLAHHIRRAHMANNIRRAHIM..


Hari ni jumaat bersamaan 5 ramadhan...


Sekejap sudah masuk hari jumaat...semalam mati2 aku ingatkan hari rabu...ye ye la aku gosok baju kemeje en somi..datang opis kene tegur ngan member apsal pakai kemeje hari ni kan khamis..lohhhh???? ye ker khamis...aku siap kira lagi ..semalan cuti hari ni bla..bla...bla....sekali tu kira punya kira betul la hari semalam hari khamis...silap hitung daa :)


sepanjang bulan ramadhan ni jarang benar aku hapdet cite..ade cite pon xdan aku nak share kat cni...huhuhu... xpe la next time okey...

sekian..terima kasih sudi baca n komen : )


Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...