Khamis, 18 Ogos 2011

RADIO INTERNET

BISMILLAHHIRRAHMANNIRRAHIM


Salam ramadhan hari ni masuk hari yang ke 18 ramadhan...mungkin masing2 dah sibuk2 nak buat kueh raya...nak pasang pelita lagi....mesti meriahkan...nak2 lau duk kampung...time malam2 tgk halaman orang pasang pelita...nampak cantikk je kannn...


n3 kali ni aku nak promote sikit...lau kat radio dah main kan lagu raya tapi belum kerap sangat pe kata lau korang...bukak web ni...FUNKER.FM korang sure akan rasa suasana hari raya..coz derang kerap putar kan lagu raya...


funker.fm ni merupakan radio internet..so ade internet leh dgr xde tenet nak dengar mcm mana kan......huhu


xcaya...????? haaa korang try la bukak web tu...waktu aku menaip ni pon sambil dengar FUNKER.FM


selamat mendengar...


terima kasih sudi baca n komen..jgn lupe klik nuff :)


Tiada ulasan:

Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...