Jumaat, 23 Julai 2010

MISS UOLLS... :)

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM


Salam semua..kembali bersama DIARY RIFHAMAN.lama x keudarakan???erhmmmm..sejak destop + streamyx kene petir ni..sume pending nak hapdet story..:)

Anyway..aku nak wish thank youuu so much pada yang sudi singgah blog ni walaupon xbanyak story aku hapdet...love u all..muahhhhh :)

insyaallah if back to normal..segala story akan diusahakan tuk tatapan korang.. :)


sekian,jupe next n3.


Rabu, 14 Julai 2010

Award from ayu hussein

DENGAN lAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM..


Hohoho...dapat award lagi..thank to kak ayu sudi bagi DIARY RIFHAMAN award...


bersyarat tetap ade...jgn segan2 nak menjawab hokeyyy.. :)

1. Anda mesti memuji pemberi award ini:

1.ayu hussein
dulu k.ayu rajin hapdet blog ni..suke baca blog dia..hehehe..la ni blog dia

dah tukar wajah..nice home...


2. Bagi award ni kat 10 blog yang lain:
erhmmmm.....10 orang yer??sape2 nak.. amek la xnak mention blog sape..ikhlas ni sudi2 kan la ye mek award ni

3. Beritahu mereka mendapat award:
ok...

4. bagaimana anda digelar blog yang best dan great?

nak kata rajin hapdet x gak..tapi dah digelar blog yg best...syooookkkk tue :)



sekian..jupe next n3




Jumaat, 9 Julai 2010

HAPPY FAMILY 1ST GIVEAWAY BY DJF CLOSET

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM..


haluuuu....contest lagi..meh kite join + memeriahkan lagi GA ni klik je pic kat bawah ni





http://djft.blogspot.com


tarikh tamat penyertaan sehingga 09 julai 2010



sekian jupe next n3



Rabu, 7 Julai 2010

sesuatu yg di tunggu2 :)

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIROHIM...

Lokasi : skudai

idea..oh idea..mana ko idea...lama ku mencari tapi x jugak timbul2...kui3x..ting tong aku di buatnyer... :P


pinpin ponpon...posto..posto....hadiah from pauline dah selamat aku terima..tapi sorry yerk..gambar x dapat nak hapdet..jadi korang imigine sendiri la yer...x susah mana pon senang je nak imigine....ekekeke...boleh gitu?


okela..aku bagitau gak hadiah pe yang aku dapat nak tau???haaa aku dapat stokin kaler yellow n beg poncot kecik je beg poncot tu sesuai la if nak letak duit ke ape ker yang pasti beg poncot tu serba gune..hehehe


to pauline..i like ur present very nice... :)


sekian..jupe next n3



Selasa, 6 Julai 2010

ape tajuk pon x kisah...:P

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM..


LOKASI:OFIS..


hari ni selasa 06.07.10 baru naik ofis...dapat mc sebulan tapi mc 3 minggu je...
naik keje..aduhhhh melambak weii keje..ni pon aku curi masa sat!! hehehe lom kesempatan lagi nak terjah blog kat side bar tu...


oke aku nak sambung keje...daaaaaa


p/s:bnyak tol contest ni yang terasa x sabar nak join nih :)

sekian..jupe next n3



Khamis, 1 Julai 2010

Pengakhiran cerita lepas ni tutup buku :)

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM...


Lokasi:rumah sunyi sepi hanya di temani tv...hehehe


hohoho...lama x hapdet blog...bukan bz ngan world cup tapi keadaan yg memaksa aku hold dulu cite2 yang patut aku kongsi ni...hehe


Bnyk cite tergendala ni...tapi nak cite mana satu dulu yerk?????ermmmmmm..toinggggg lampu bernyala dah dapat idea dah....hope korang x bosan lah yer membaca :P
yang pasti n3 without pic boleh tak? hehehe


la ni aku masih lagi dalam proses penyembuhan..jahitan masih belum lagi bukak..perit nak cakap + makan + ketawa sume kene kontrol tu yg x best bibir atas xleh nak gerak kan sangat..huhuhu..


semalam mcm bese every week appoiment ngan doc tuk cuci kawasan yag dibedah....alhamdulillah dah nak pulih tinggal sikit saja lagi + aku cuci sendiri kat umah 2 kali sehari....jadi proses nak sembuh tu lagi la cepat...


sini aku citerkan kronologi pasal masalah aku ni:


1 : dari dulu lagi aku mmg de masalah ini..selalu sangat selsema menyerang diri..lau kene kadang makan masa nak baik paling kejap pon seminggu...


2 : if dah teruk sangat boleh jadi demam di buatnyer bes badan sume sakit kepala lagi berat semacam..mata rasa gatal walaupon x gatal..tapi rasa mc nak tenyeh2 je mata nih :)


3 : setiap pagi mesti bersin...xleh dalam keadaaan sejuk nak2 masa tido atau tengah tido nyenyak tup2 trus bangun..confirm selesema tapi kejap je..cume x selesa jap2 bersin..kadang tu xleh tdo langsung nak2 kat hotel...huhu tau2 je la 24jam beraircon.


4 : dah xleh than sgt mr asben ajak g spital..tapi kat MO je..dapatla ubat nose spray time nak jadi tu spray je la..ksi kurangkan alahan...


5 : lagi sekali cek doc..(dh x tahan sagt la ni)trus refer pakar hidung,mata,telinga
cerita punyer cerita..scop punyer scop dalam hidung..dah jupe penyebab dia..daging kat hidung dah blok kat dinding kiri dan kanan..tu yg menyebabkan aku susah nak nafas dan kerap bersin + selsema...


haaa..tu la citer dia selebihnyer aku dah buat n3 dah..sebenarnye sape2 yang yg selalu idung sumbat.susah nak nafas.kerap selsema mmg ade cume nak x nak buat je...


hasilnyer lepas pembedahan tu...nafas memang selesa dah xde blok2 lagi dah..Alhamdulillah


p/s:sekali lagi..sangat berterima kasih kat mr asben :)


sekian..jupe next n3


Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...