Khamis, 30 September 2010

SORRY YE SEMUA!!!!!!

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM...





SALAM SEMUA....


JANGAN PENING TGK BELOG SAYA

JANGAN MARAH TGK BELOG SAYA


SEBABNYA BELOG SAYA DALAM PEMBIKINAN...



HEHEHE * peace*


sekian,jupe next n3



Jumaat, 24 September 2010

Gembira tapi berdebar

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM..


AKU HEPI...BUAT LAWAK MALAM INI..Hahaha lawak ker..poyo je ko nih !!:p
Ye betol aku gumbira..senyum sampai ke telinga...haa meh sini datang dekat sikit aku citer...kisah dia begini pagi tadi aku dapat satu panggilan emas..panggilan yang ku harap2kan iaitu panggilan come from KEMAS..ala kemas jabatan kemajuan masyrakat tu....rasanyer masa bulan pose tu aku baru submit.


Alhamudulillah dapat gak panggilan untuk datang interview selasa depan ..tapi interbiu bukan sebarang interbiu siap sekali ngan ujian kecerdasan...larian,,tekan ubi..hopefully aku dapat buat yang terbaik...bukan senang nak dapat ni...then baru interbiu...YA ALLAH mudah2han rezeki kali ni berpihak pada ku YA ALLAH permudahkanlah segala urusan ku YA ALLAH...AMIN YA ROBALALAMIN..


sekian..jupe next n3


Khamis, 23 September 2010

ILANG sudah mOOd...

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM...



Blog aku sudah bertukar wajah!!!!!!dah mcm pe je kan????padan muka ko!! tu la dah berserabai dah blog ko nih...haha


Kononnyer nak tukar la cari mood baru..last2 ni la hasilnyer hadoiiii....aku dah lupe mcm mana nak dapatkan layout background..buat2 xgak menjadi dah nampak kosong je...huhu berjam2 aku dok ngadap destop haiyaaaa


Lagi satu...benda ni betol2 menganggu lau nak baca skrip aku nih...pasan tak de "photobucket" tu...hahhh mengganggu kan korang nak baca...!!!mcm mana nak ilangkan tu???ade sape2 tau tolonglah bagitau aku...hokeyyy tq


sekian..jupe next n3


p/s: malam ni de open house..yang penting makan kene control




Rabu, 22 September 2010

Cerita hari raya

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM...

Bile jengah ke side bar...ramai betol yang bercerita tentang hari raya derang...happening je kan..??? baju colourful..kuih menarik dan tertarik + lagi dengan karenah anak anak...fuh bile dah berkumpul tu tau2 je la meriah dia tu mcm mana....:)


So...dis year turn aku lak..nak lompat katak jap!!!toing...toingggg...mau xnyer mestila suke dah turn kite!!!!huhuhu..2 hari b4 raya aku n sibling dah berangkat ke pontian..laki aku???? sok dia keje jadi dia balik sensorang..ngeh..ngehhh..ngehhhh *peace*


Nak di jadikan cerita otw nak balik tu..anak aku leh buat hal lak...kenyang sngt agaknyer dh termuntah kat dalam kete...xpasal2 je kan???? sebelum tu minum susu + kentang goreng + air milo + coklet + susu = muntah ..haha mek ko!!!!! keadaan menjadi kelam kabut seketika..pergh!!!!ayat tetibe lak ayat skemakan....haha ada aku kesah!!!!! sudah2 mula la ko nak merepek yg bukan2 nih...hihi..


nasib baik kat kete maman dia dan nasib baik gak dekat ngan bengkel motor leh gak cuci2 pe yang patot..anak aku??? tros mandi lagila dia suke....baju cantik dah terpaksa tukar baju tido g bazar pakai baju tido..huhu


kat kul 12.30 pagi baru sampai kampung...bla...bla...bla kul 1-2 pagi baru tido.....


p/s:selamat hari raya maaf zahir batin kepada semua pembaca episodkasih.blogspot

sekian..jupe next n3


Rabu, 1 September 2010

Shoping Time

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM...

Lokasi: Shopping Complex area JB

Alhamdulillah..kita sudah pon sampai 22 ramadhan bermakna 8 hari lagi syawal bakal menjelma...so mcm2 persiapan kite akan lakukan tuk sambut syawal ni kan????so aku pon x ketinggalan apalagi redah kasi pecah la itu shoping complex...hehehe

Jumaat lepas aku ponteng keje aka cuti sendiri *bahasa sopan* semata2 nak shopping baju raya tuk anak...ni la masa yang ada..weekend mmg xde masa nak belikan barang tuk anak ni...kesian anak aku...huhuhu..xpe2 ibu n abah dah belikan dah... :)


DANGA CITY MALL...yeahhhh..aku dengan semangat waja nak shopping ni kul 9.30 pg aku dah tercongok depan pintu tu hah..ingatkan aku n mr asben je yg dh tercongok..upenyer de lagi yg dah sedia nak terjah....ish2x betol2 punyer hebat jualan murah dia!!!

harge dia murah sgt2...aku main amek je..asal berkenan aku amek pasal yg tukang bayar mr.asben..hehehe! *peace* dapat la 4 helai baju 2 helai seluar tuk raya ni...tu pon rasa lom cukup lagi tuk anak...mr asben dapat sehelai baju renoma...aku????xde yg berkenan jadi lihat n sentuh je la...dah penat shopping kat sana..aku gerak lak ke THE ZON DUTY FREE shopping lagi baju anak tapi xde yang berkenan lak...


Then sambung lagi g bazar pasar borong pandan...la ni cari kasut anak lak dapat la kasut sport dia...*mlm baru meriah* kaki sudah lenguh2 apalagi trus balik amek anak...

sekian,jupe next n3

p/s: pic x amek krn kemalasan nak amek pic mula melanda..hehe

Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...