Rabu, 1 September 2010

Shoping Time

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM...

Lokasi: Shopping Complex area JB

Alhamdulillah..kita sudah pon sampai 22 ramadhan bermakna 8 hari lagi syawal bakal menjelma...so mcm2 persiapan kite akan lakukan tuk sambut syawal ni kan????so aku pon x ketinggalan apalagi redah kasi pecah la itu shoping complex...hehehe

Jumaat lepas aku ponteng keje aka cuti sendiri *bahasa sopan* semata2 nak shopping baju raya tuk anak...ni la masa yang ada..weekend mmg xde masa nak belikan barang tuk anak ni...kesian anak aku...huhuhu..xpe2 ibu n abah dah belikan dah... :)


DANGA CITY MALL...yeahhhh..aku dengan semangat waja nak shopping ni kul 9.30 pg aku dah tercongok depan pintu tu hah..ingatkan aku n mr asben je yg dh tercongok..upenyer de lagi yg dah sedia nak terjah....ish2x betol2 punyer hebat jualan murah dia!!!

harge dia murah sgt2...aku main amek je..asal berkenan aku amek pasal yg tukang bayar mr.asben..hehehe! *peace* dapat la 4 helai baju 2 helai seluar tuk raya ni...tu pon rasa lom cukup lagi tuk anak...mr asben dapat sehelai baju renoma...aku????xde yg berkenan jadi lihat n sentuh je la...dah penat shopping kat sana..aku gerak lak ke THE ZON DUTY FREE shopping lagi baju anak tapi xde yang berkenan lak...


Then sambung lagi g bazar pasar borong pandan...la ni cari kasut anak lak dapat la kasut sport dia...*mlm baru meriah* kaki sudah lenguh2 apalagi trus balik amek anak...

sekian,jupe next n3

p/s: pic x amek krn kemalasan nak amek pic mula melanda..hehe

4 ulasan:

Ayu Hussien berkata...

mood raya sudah melanda ni...
huhuuuu

Nurshahfamily berkata...

sakan shoping hehehe... rifkah tak ikut ke?

episodkasih.blogspot.com berkata...

kak.ayu :

yeahhh tinggal bape hari je lagi nak sambut lebaran..:)

SELAMAT HARI RAYA K.AYU N FAMILY

episodkasih.blogspot.com berkata...

NUR:

tu la masa yang ade..jadi kasi pulun tinggal kasut gurl je lum cari...

rifqah????tinggal lau ikut x beli pe nanti...hehehe

Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...