Jumaat, 31 Disember 2010

FIRST GIVEAWAY NOVEL

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM....



Memandangkan contens kali pemenang akan dapat novel..teruja betol aku nak join...so aku tag



NURSHAHFAMILY,HADIFHADIFAH,HASROYLIN













Syarat-syaratnya:


1. WAJIB jadi follower belog ini.
~ done ~

2. LINK kan belog ini di bloglist korang. ~ Klik link ~

3. Buat SATU entri tentang belog ini dan linkkan di sini. ~ done ~


Hadiahnya adalah salah sebuah novel yang ada di belog ini (mengikut pilihan pemenang terpilih) Dan kalau sambutan GA ini hangat...akan ditambahkan lagi hadiahnya...Oleh itu jom reramai join GA Novel.


Mula pada 29 Oktober hingga 31 Disember 2010




Sekian..jupe next n3






Rabu, 29 Disember 2010

AZAM BERAZAM

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM


Bersiaran sekali lagi....hohoho 2 hari lagi kite akan melangkah ke tahun 2011..cepat je kan masa mcm baru je lagi ;p


Macam bese akhir tahun mesti orang tanya pasal azam....bukan orang yg bernama azam tapi azam tahun baru hehehe.....xlawak pon senyum je ;p


okey2 ape azam korang????azam aku nak tau meh sini aku senaraikan......


1) nak dapatkan pekerjaan yang boleh menjamin masa hadapan..hehe


2) simpan duit..hehe itu mestikan la kan..kann kannnn????


3) nak diet semula..atkin diet berkesan wehhhhh ;p
berat sekarang 58.9 so de lagi 6 kg nak turunkan......


4) microwave...ye aku nak yang ni leh gak aku buat moist kek ke cup cake ker..resepi dah ada tinggal nak buat je...huhu..



bnyk lagi benarnyer azam aku ni termasuk azam tahun lepas yang tak tercapai....haha yooo la tuhhhh :)


Sekian..jupe next n3


Selasa, 28 Disember 2010

MARI REHATKAN MINDA :)

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM


Bersiaran sekali lagi...

Jom rehatkan minda sambil baca dengan tersipu2 malu
...

**************************************************************

DAUN PISANG

cikgu :joe,cube terangkan apakah tugas akar pokok pisang?


joe :untk mencari makanan,cikgu


cikgu :bagus!sekarang giliran wati pulak.apakah tugas batang pokok pisang?


wati :untuk membawa makanan yang di cari akarnya,cikgu


cikgu :bagus sekarang giliran ali pulak.apakah tugas daun pisang?


ali :untuk membungkus nasi lemak,cikgu...


cikgu :uii...lagi bagus..berdiri atas meja sampai habis kelas....



========================================================================

TEPUNG


cikgu sedang mengajar bahasa melayu dalam kelas 1 mawar.


cikgu :abu,boleh kamu buat ayat dengan menggunakan perkataan tepung?


abu :itu senang saja cikgu...ayatnya ialah :emak sedang membuat kek di dapur!


cikgu :mana tepungnya?


abu :tepung,kan dalam kek tu...cikgu ni tak sekolah ker?


cikgu :%&!#>?


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


sekian..jupe next n3


credit to mastika


Isnin, 27 Disember 2010

CANTIKNYER BAJU DIA!!!!!!

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM



Kembali bersiaran setelah lama menghilangkan diri... hehe



sumber : zonartis



dah tgk kan gambar wan nor azlin tuh.....?????




ape pendapat korang ??????




pendapat aku...

>

>

>

>

>

>

>

>

baju dia sangat cantikkk..i berkenan u!!!!



sekian..jupe next n3






Rabu, 15 Disember 2010

KISAH HARI NIE !!!!

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM..

Salam keudara sekali lagi...


en.google pinjam pic ye *motif gamba di atas*


hurmmmmm 15 hari lagi kite nak menjejak ke tahun 2011...aku rasa sekejap je tahun 2010 pejam celik dah nak akhir tahunn....


opssss tapi bukan ini yang aku mahu cerita tapi pasal HARI INI @ TODAY


1. Hari ni aku masuk lewat sbbnyer mr asben masuk keje lewat so aku pon ikut sama masuk lewat.. *saje je kannnn*


2. 3 hari xanta anak kat umah pengasuh...mood elok je xde pon nak nangis bagai..tapi bile dok tinggal ngan nenek dia menangis bagai nak rak bile aku n aku g keje... *kesian nenek ko dik nak melayan nangis ko*


3. bekpes makan roti telur + milo suam * rasa berdosa lak aku bekpes sebegitu rupe* hahaha


4. Alamak dah sampai opisss...adoiiiiiiii mula lah rasa kebosanan tu mula menerjah.. *aiyakkk....layan you tube la gamaknyer*


5. bangun duduk keluar masuk tu jela keje hakuuu sampai kul 5.00 pm nanti.......
* adoiiii pening4x*


6. Yesssss... 2jam setengah lagi nak balikkk...cepat la masa rindu anak ni :)


sekian..jupe next n3



Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...