Isnin, 16 Ogos 2010

port baek punyer...

DENGAN LAFAZBISMILLAHHIRROHMANNIROHIM

Lokasi:rumah

tetiba mood nak menghapdet rajin pulak!!!!!!!!pe kene ngan ko ni ja..sah2 la tu xde keje nak buat!!:p *hakikatnyer betol duk goyang kaki je ni*

dah lama x kuar n3 pasal dak comeii ni..sape lagi lau bukan anak kesayangan akula..
semakin membesar semakin panjang akal dia..perkara yang kite x jangka dia buat confirm dia buat!!!

nak tau pe dia buat?????hah tgk la ni

*tgh leka mek pic pon dia xpasan*


*yeahhh..sejuk bu..beshhhh*


*korang abaikan la ye background tu* :)

baik punya port kan???sejuk je xyah sosah2 aku + abah dia nak bawa ke obesi semata2 nak rasa sejuk..duduk je kat peti ais hah sejuk la tuh!

panjang tol akal dia kan???ingatkan nak ape suh bukak peti ais rupenyer saje nak lepak..ishk3x


p/s:nasib baik x kuar dialog ni "ibu.dok dok *sambil tngan tunjuk duduk belah dia* "


sekian,jupe next n3.


belum puas hati lagi..

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM


Kembali bersiaran setelah sekian lama aku bercuti dari menghapdet belog...yeye je kan aku bercuti bagai...haha..tapi betoll..gediksss!!!

korang jangan pikir yang bukan2 ye pasal tajuk n3 tu..saje aku nak bagi kontroversi!!!wakakaka..

hokeyy sedia maklum aku ni diet *n3 pasal diet aku ade publish sebelum ni* alhamdlillah ramai gak yang pasan badan suda semakin mengecil cehhh bangga la tuh :P ringan sikit badan berbanding sebelum tapi belum puas hati lagi sbb belum mencapai weight ideal...

nak tau pe produk dia yg selalu aku war2kan..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



*cik gogel pinjam pic ye*

ni produk yang menjadi peneman setia *sekarang x lagi minum teh dia je* HERBALIFE
korang penah dengarkan + keberkesanan dia..bagussss *pejam mata je la nak beli sekotak tu*..hehehe

satu kotak tu de 3 jenis

f3 = nutrision soy protien
f1 = shake
+
teh hibiscus

dulu berat 66kg lepas minum dalam 3 bulan turun 59 kg

dulu suar saiz 35 la ni saiz 29 or 30



p/s:orang kata "ko dah kurus la" tapi aku rasa lum lagi.aku target baju saiz s pinggang saiz 25..heheh oke tak??????





Isnin, 2 Ogos 2010

pakej 3d 2n

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM..


Sekali lagi aku berkeudara setelah sekian lama aku "bercuti"..hehehe..fuhhhh lama giler aku tak hapdet!!!!!nak story yang dolu2 tu dah basi..so mcm dalam iklan daia tu lupekan yang lainnnn..hihihi.. tajuk aku tu mcm ye ye je kan....??ngehhh ngehhh ngehhhh


jumaat lepas coti2 mesia aku n family..mana tak nyer dari seremban - port dikson - melaka - muar...pergi x penat tapi balik penat seyy..ikut jalan dalam..tapi syok tgk pemandangan nak2 masa jenjalan kat PD...lalu je la x singgah pon dah petang sgt..ramai tol orang mandi manda kat PD tapi xsyok gak la lau mandi pon sbb air surutt....


Then jenjalan lagi kat area melaka..hehe dok dalam kete je xturun pon saje nak pusing2 bandar melaka....rasa mcm nak ajak turun je kat masuk kat dataran pahlawan..tapi pasal hri dah malam ku pandang saje bangunan tu...huhuhu..sekarang melaka sudah membangun lau x familiar mmg boleh sesat tapi lau laki yang bawa mmg x sesat la... :P pompuan yang bawa mau pusing 3 ke 4 kali jalan yang sama...hehe.. ermmm eye on malaysia tu mmg dah tak operasi ker waktu malam?????


dah penat round melaka...masa tuk pulang ke muar de wat majlis kenduri sempena nak pose ni kan...pehhh sampai gak akhirnyerr gedebuk gedebak kat dapur kat depan *sempat shopping tudung* jam dah jejak kul 1 pagi..mata dah kuyu tapi anak dara tu still nak main tapi dari jauh je la dekat2 tak nak...huhu..ntah kul bape anak dara tu tido tau2 dah terbongkang!!!alahaiiii..


sekian..jupe next n3

p/s: malam ni jangan lupe tonton dottie... :)





Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...