Isnin, 16 Ogos 2010

belum puas hati lagi..

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM


Kembali bersiaran setelah sekian lama aku bercuti dari menghapdet belog...yeye je kan aku bercuti bagai...haha..tapi betoll..gediksss!!!

korang jangan pikir yang bukan2 ye pasal tajuk n3 tu..saje aku nak bagi kontroversi!!!wakakaka..

hokeyy sedia maklum aku ni diet *n3 pasal diet aku ade publish sebelum ni* alhamdlillah ramai gak yang pasan badan suda semakin mengecil cehhh bangga la tuh :P ringan sikit badan berbanding sebelum tapi belum puas hati lagi sbb belum mencapai weight ideal...

nak tau pe produk dia yg selalu aku war2kan..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



*cik gogel pinjam pic ye*

ni produk yang menjadi peneman setia *sekarang x lagi minum teh dia je* HERBALIFE
korang penah dengarkan + keberkesanan dia..bagussss *pejam mata je la nak beli sekotak tu*..hehehe

satu kotak tu de 3 jenis

f3 = nutrision soy protien
f1 = shake
+
teh hibiscus

dulu berat 66kg lepas minum dalam 3 bulan turun 59 kg

dulu suar saiz 35 la ni saiz 29 or 30



p/s:orang kata "ko dah kurus la" tapi aku rasa lum lagi.aku target baju saiz s pinggang saiz 25..heheh oke tak??????





5 ulasan:

mrs.pooh berkata...

riff~mmg ok ker produk nie.. n mahal x?? sbb me ingat lepas puasa nak try la.. berat dah makin naik.. x bleh jadik..eheheh.. dulu size 26 suar skrg dah 28.. x terkawal dah..eheh

Nurshahfamily berkata...

semoga berjaya hehehehe.... raye bo la ber kebaya ketat hahaha...

episodkasih.blogspot.com berkata...

mrs pooh:

bagus seminggu leh turun dalam 2 or 3 kg..mahal la jugak lau ahli sekotak 200++ lau tak 300++ yg penting kene disiplin..

produk ni bagus tuk kesihatan dalam sekali..

episodkasih.blogspot.com berkata...

nur:

tq2...tu dah semestinyerr...heheh target saiz s if dapatla.... huhu

Asue berkata...

chayokkkk.....
sokong sokong!!!

Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...