Isnin, 2 Ogos 2010

pakej 3d 2n

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM..


Sekali lagi aku berkeudara setelah sekian lama aku "bercuti"..hehehe..fuhhhh lama giler aku tak hapdet!!!!!nak story yang dolu2 tu dah basi..so mcm dalam iklan daia tu lupekan yang lainnnn..hihihi.. tajuk aku tu mcm ye ye je kan....??ngehhh ngehhh ngehhhh


jumaat lepas coti2 mesia aku n family..mana tak nyer dari seremban - port dikson - melaka - muar...pergi x penat tapi balik penat seyy..ikut jalan dalam..tapi syok tgk pemandangan nak2 masa jenjalan kat PD...lalu je la x singgah pon dah petang sgt..ramai tol orang mandi manda kat PD tapi xsyok gak la lau mandi pon sbb air surutt....


Then jenjalan lagi kat area melaka..hehe dok dalam kete je xturun pon saje nak pusing2 bandar melaka....rasa mcm nak ajak turun je kat masuk kat dataran pahlawan..tapi pasal hri dah malam ku pandang saje bangunan tu...huhuhu..sekarang melaka sudah membangun lau x familiar mmg boleh sesat tapi lau laki yang bawa mmg x sesat la... :P pompuan yang bawa mau pusing 3 ke 4 kali jalan yang sama...hehe.. ermmm eye on malaysia tu mmg dah tak operasi ker waktu malam?????


dah penat round melaka...masa tuk pulang ke muar de wat majlis kenduri sempena nak pose ni kan...pehhh sampai gak akhirnyerr gedebuk gedebak kat dapur kat depan *sempat shopping tudung* jam dah jejak kul 1 pagi..mata dah kuyu tapi anak dara tu still nak main tapi dari jauh je la dekat2 tak nak...huhu..ntah kul bape anak dara tu tido tau2 dah terbongkang!!!alahaiiii..


sekian..jupe next n3

p/s: malam ni jangan lupe tonton dottie... :)





Tiada ulasan:

Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...