Rabu, 10 November 2010

MELAKA PART 2 - RIVER CRUISE

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM


Haluuu....salam keudara bertemu kita sekali lagi..


Siri penjelajahan ke kota Melaka masih belum tamat lagi..kali ni aku g river cruise la...fuhhhh ngam2 sampai bot dah nak jalan sempat gak la..lau x kene tunggu lepas solat jumaat..


huiiii...best weiiii nak ni...tapi nak lagi best naik malam memang hapenning....ngan lampu yang lip lap...kadang2 dah macam kat itali lak....haha x yah g jauh2 kat melaka ni ade...dekat je tambang pon murah...hihihi...


ok..mari2 tgk pic ni..




nice view....malam lagi cantik rasanyer




perkampungan mortem x silap...cantik kampung dia bersih je + teratur kedudukan umah dia





reaksi kami bile naik cruise....agak2 nampak jakun tak????sila JANGAN jawab! ;p





mimik muka lil princess dan gaya nyer with spek mata....

p/s : sok sambung lagi...ari ni aku nak half day..mlm ni de makan2 besa... :)

sekian..jupe next n3




Tiada ulasan:

Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...