Rabu, 9 Februari 2011

LIBURAN DI USS

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM


Sekali lagi keudara...

haluuu..wahhhhhh lama gak aku mencoret kat cni kan?????rindu nak mencoret ler...hehehe *psttttt kau tiputipu aku lagi..*

okehhhh...minggu lepas CNY aku cuti panjang..keje ngan bos cina cuti seminggu la gamaknyer...syokkk weiiii..hahaha

Aktiviti tahun ni..mcm tahun lepas g bandung...jadi tahun ni melancong lak ke USS singapore trip for 1 day enjoy tapi penat la sikit...mcm yg aku laung2kan dlam n3 yang lepas...

jom layan pic kat bawah ni



ni sentosa station...naik MRT lebih kurang 15 minit je perjalanan nak ke USS


layan lagi pic ni lak..




acara wajib kene la amek pic ngan en.somi kannn.... :)


de lagi pic nak tunjuk nih....



pict bersama karekter marlyn moore,daybot,mummy n fiona n shreek


mmg bes gilerrrr kat sana dah mcm kat hollywood...xyah g jauh2 seberang tambak je..


ade lagi station yg lum sempat aku g tapi dah kesuntukkan masa...jadi tuk next station lain kali lak yer..


citer x bes lagi nanti aku sambung hokeyyyy...



sekian..jupe next n3







Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...