Isnin, 18 Januari 2010

GPS baru...

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM...

FUHLAMAK..!!!!dah de GPS sehhh...(hehe..mcm ko sorang je ade orang lain pon de gak..:))
bukan pe saje je nak share ngan korang..kebaikan bile de GPS ni...lau nak jenjalan tpt yg kita xtau yg kt x familiar sgt kan senang sikit nak berjalan..tekan je nak kemana...t adalah penunjuk arah PROFESIONAL..hihihi....

Baru je dapat GPS ni..hubby dapat hadiah hasil keje kuat dia..huhu..tettttttt
so..soknyer kitaorang try gune GPS...ok tu mmg ok mantap gak guna GPS ni..tapi kadang memekak jer...hehe....

Anak aku yang slalu dok tegak je bdn bile nak nek kete kali dok lentok kat aku..pelik agaknyer dengar sore..kuat pulak tu...!

Jomlah kt tgk GPS yg baru hubby aku dapat ni.....



lau waktu mlm..mmg happening ngan cahaya GPS tuh...


terselindung di sebalik stering lak..



yang ni baru nak menuju ke JB..(jalan mmg dah tau tapi saje nak try..)haha


wahhahaha...pas ni leh la..jenjalan kat singapore... :)

3 ulasan:

NurShahFamily berkata...

wahhhh .... dh ade gps la dia.... tapi mmg senang kalu gi jenjalan kt tpt org hehehe...

Uda berkata...

ada GPS ni memang mudah.. cepat jer sampai ke destinasi... tak der la nak pusing 2 kali kalau sampai kat bulatan..

episodkasih.blogspot.com berkata...

betul tu..memudahkan perjalanan org kata...

Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...