Khamis, 5 Mei 2011

SUDAH LAMA MENYEPI KINI TIMBUL KEMBALI....!

BISMILLAHHIRAHMANNIRRAHIM...


AS'SALAM..


Maaf..maaf..maaf lama x menghapdet blog ku ni....hehehe..


dan maaf dan maaf buat ummi irfan & aleesya...sorry dear baru skang dapat join dis contest...


bulan lepas bape kerat je n3 aku...bulan ni entah la....nak menghapdet pon kene ikut mood lau tak mmg tahap malas tu makin menjadi2 lahhh....walhal bnyak benda nak share ni maklum sajala minggu lepaskan coti 3 hari sempena hari buroh...nak cite pon dh basi takut xde yang sudi nak baca nanti...hehehe...bunyi mcm majuk je kan....tapi xde la majuk cume emosi je...hahaha motip!!!!!

hari ni ku gagahkan juga..nak menghapdet blog ni..bos xde soo curi2 la...hehehe peace!

ok la beb tangan aku sakit ni...jap lagi aku nak hapdet pasal contest yang telah di tag....


korang...korang...dan korang mana yang aku tag tu....sila la buat yerr.... :)



terima kasih coz sudi bc n3 ini... :)




Tiada ulasan:

Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...