Selasa, 26 Julai 2011

SHOPPING BAJU ANAK AWAL2

BISMILLAHHIRRAHMANNIRRAHIM


keudara kite sekali lagi..hari ini selasa 26 june 2011 bersamaan 24 syaaban..


Tinggal lagi berapa hari je umat islam akan menjalani ibadah puasa..insyaallah xde aral melintang awal bulan depan kite berpuasa....pada yang belum abes puasa ganti tu cepat2 la..masih ada lagi waktu :)


seperti selalu dan tahun2 lepas....belum pose lagi tapi aku dah menyiapkan diri membeli belah baju raya tuk anak dara aku...sudah pikir macam mau beli baju tu baju ni...haha tamak sudah...;p bukan ape malas rasa nyer time pose nak shopping moping bagai ni...penat !!!


aku rasa ramai di kalangan korang pon buat perkara yang sama gak shopping awal2.. nanti xlah rasa penat sangat kan.....haiii pendek kata la ni pon dah mula jualan murah + dengan baju2 cantik tinggal pilih je....nanti lau dah last minit nak shopping alamatnyer baju korng xde saiz + pilihan yang x berapa menarik....huhuhu
pilihh dan pilihhh mana satu pilihan korang...hehehe x ugut yee ;)


aku,minggu lepas je 3 shopping kompleks aku terjah nak cari baju....haaa seeee penat kann?????bayangkan lau bulan pose...ermmmm...hehehe eh cakap pape eh...:)
last tempat aku g shopping jj taman u..ctu bnyak pilihan yng menepati citarasa aku tuk anak dara aku tuh....dapat la beberapa helai baju t-shirt.. :) cuma seluar je belum jupe yang menepati citarasa aku...agak2 kat mane yer ada????


tuk ibu dan ayahnyer kemudian laa....lepas kan tuk anak dulu yang tu sangat penting... :) betul kannn semua????????

terima kasih sudi baca n komen :)

psstt : jangan lupe klik nuffnang ye...macehh


2 ulasan:

NurShahFamily berkata...

wahhh dh shoping ye rifkah hehehe
akak ade 1 tpt murah.. ade free jom gi sesama...

hajar berkata...

hehe...ni pon lum cukup lagi nak tambah lagi...

kat mana tue?

Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...