Khamis, 3 Disember 2009

SALAM SUMENYER....

Syukur allhamdullilah ke hadrat illahi dengan limpah kurnia-NYA maka terbitlah satu blogspot yang diberi nama EPISODKASIH.BLOGSPOT.COM

N3 yang pertama ni nak bercerita pasal blogspot...sebenarnya dah lama dah aku teringin nak buat blog sendiri tapi tak kesampaian sibuk memanjang ngan anak lagi...rumah lagi...mmg takde masa lah...tapi ntah macam mana hari ni betul2 free nak buat blog...membuak2 perasaan tu nak buat blog...haha walaupun tgh bz nak issue invoice(xde bz mana pun..huhu)

Anyway tq 4 my cuzin cz dia lah yang banyak tolong ajar mcm mana nak buat blog ni...MUaahh..tq..tq
so much....

2 ulasan:

NurShahFamily berkata...

selamat dtg ke alam blogger....

pasni selalu la updateperkembangan rifkah yer...

episodkasih.blogspot.com berkata...

hikhikhik...boleh2..

Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...