Rabu, 9 Disember 2009

SELAMAT PENGANTIN BARU....

LAMANYER RUPENYER AKU TAK UP DATE....

adehh..xberkesempatan langsung aku nak update blog ni..bz kebelakang ni...
ni pun tgh bz tapi curi masa gak nak up date..haha..boleh gitu...

baru2 ni aku ade pergi jemputan kawen kawan aku dekat taman jay bee...alhamdullilah segalanye berjalan dengan lancar walaupun hujan turun dengan lebatnya..tetamu tak putus2 datang...

Aku waktu tu sibuk tak sibuk lah..maklumlah ngan anak jap2 anak kat mak..jap kat aku...time anak kat mak tu la yg aku dok sibuk...mana tak nyer..member2 lama datang jadi kenalah layan dulu...tuan rumah tak dapt nak layan aku lah yang tolong layan kan..(ye ke aku ni?)

wahhh..anak aku melekat trus ngan nenek dia..sampai aku nak mek dia pon marah..rifqah..rifqah..(nape xnak ngan ibu sayang)

nanti senang aku up load gambar kawan aku kawen ok...tu ari aku x bawa lap top jadi xde pic dia aku nak post...

anyway...SELAMAT PENGANTIN BARU SITI NURULHUDA n PASANGAN semoga kebahagian,,keceriaan menjadi milik kamu...amin..

Tiada ulasan:

Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...