Sabtu, 16 Januari 2010

AKTIVITI NUR RIFQAH HAZIRA DI RUMAH (part 1)

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM...

Bersarang dah wei blog aku..hehe..xde masa lah nak update blog..huhu
so ari ni baru de masa tuk aku meng "update" blog aku.... :)

Wahhhh...diam x diam umur anak aku dah nak setahun....jap je kan?dalam tempoh 10 bulan....mcm2 aktiviti dh anak aku belajar secara sengaja n x sengaja...kadang de gak yang aku..ajar..hehe...kadang xde gak aku ajar..tapi ntah mana anak aku ni belajar pon xtau lah....ape pon aku rasa terhibur ngan kaletah anak aku sorang ni...
Jom kite layan pic ni...








haha...nilah hasilnyer...panjat memanjat..panjat kusilah..duk atas printer la...bile xbagi mengamuk...adusss...kadang geram gak...tapi pe leh buat.....sabo je la aku ni....

Ok..setakat ni je kite jupe part 2 lak...bye

2 ulasan:

NurShahFamily berkata...

rifkah mmg terrer memanjat hehehehe ... ape agaknya want to be ek ??? layan ank mmg paling syok....

episodkasih.blogspot.com berkata...

teror memanjat mmg gurl sorng ni....mmg sonok layan tapi penat sikit la..huhu

Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...