Rabu, 3 Mac 2010

Di bumi bandung Indonesia...(part 1)

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM...

Alhamdulillah...akhirnyer jejak jugak aku di bumi orang..Indonesia...yeahh indonesia cabang bandung... mana yang dh penah sampai tu mesti seronok kan ?

Pepagi 6.30 pg aku n mr husband dh bertolak dari pasir gudang ke LCCT kuala lumpur...sebb kiteorang naik melalui Kuala Lumpur (tiket dari jb xde masa tuh)..3 jam perjalanan nak ke sepang dah di tambahi dengan flight delay...aduhhhh jenuh aku kat LCCT tuh... :p

Sepatutnyer flight kiteorang jam 3.00 ptg..tapi masa otw nak ke LCCT dpt mesej kene delay 5.00ptg baru berangkat..huhu...air asia bese lahkan bab delay2 ni..hehe



huwaaa...belum sampai bandung lagi..air mata aku dh bergenang dok teringatkan anak...huhu...mana taknyer dia leh "ta ta" kite balik..masa telefon tu...tu yang sedih + mr husband ketawakan aku...hampeh tol..bukan nak pujuk... :(

ala tapi lama2 ok la tu...aku first time tinggalkan anak selama 4 hari..lain sikit perasaan..



tepat jam 5.00 ptg..kiteorang sume beratur tuk check in naik flight...yang ni aku duk tepi tingkap (mr husband kasi change duk tepi..kui..kui.kui)so..dapatla aku snap pic...tgk la pemandangan dari atas awan....




perjalanan mengambil masa 2 jam..so lebih kurang jam 7.00 mlm (waktu indonesia)kiteorang sampai di bandaran udara hussein sastranegara...hujan renyai menyambut kedatangan kami..eccehhh...kecik je bandara udara dia..tgk bawah ni...


so..malam tu kiteorang menginap di hotel cihampelas bandung..lepas check in kiteorang jenjalan kat ciwalk cari makan..lapor perut masa tuh....berdangdut sudah...hihi..ape lagi masing2 layan bakso..sedap seh..tapi air dia manis2 belaka..lepas penat berjalan masing2 masuk bilik tido....


sebelum tido layan dulu bakso...sedap sgt tapi hottt

kita jupe part 2 lak k..bye

Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...