Jumaat, 23 April 2010

alahaiiiii......

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM.....

Lokasi:rumah

haiiiii..mainan mcm2 de kat umah ni..ckp je nak pe yang kecik yang besa..sume ade..tapi nape benda tu jugak yang ika nak buat main...alahaiiiii....marah tol lau amek benda tu kat tangan dia...

pandai pulak ika jadikan benda tu mainan....konon2 tolong nyapu la...dok buat ketuk sana ketuk sini...bes aku jadi bahan ketukan ika...adehhhh.....ahahaha....

akceli nak tau pe mainan dia..hahhh ni dia " berus jamban" yang baru beli tapi dah consider mainan dia...ekekekeke



penat lepas sapu rambut2 yang de kat lantai, tu duk atas febrez lak...


tengah mencari position nak duk kat febrez tu mcm mana...

then dah penat main berus jamban tu...dok belek album pengantin ibu dia....hehe..ika pon nak tgk gak album ibu kawen.....

haha..tgk nih :)


diam2 ika turunkan album tu dengan cara yang ganas bes dah terkoyak dah kulit album tuh..huhu


hah...tgk lagi..



kusyuk tgk album kawen aku yang santekkk tuuu...hehe

sekian..jupe next n3

2 ulasan:

Nurshahfamily berkata...

hehehehe.... pas ni xyah la beli mainan lagi... beli brg umah je hikhikhik

episodkasih.blogspot.com berkata...

haha..tu la..skang ni dh tau trick dia..nak main ok kasi main lau dah cmpak mmg dh xnak la mainan tu...hehe

Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...