Ahad, 25 April 2010

Dalissa Sweet Treat Birthday Giveaway

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM

Masa jenjalan kat blog nurshahfamily ni..terasa nak join contest ni...moist kek nampak menarik dan mengancam..terliur tengok moist kek ni...harap2 kali ni leh menang la ye..hehe..sangat teruja tengok kek ni..


Nak join giveaway ni kenela :


1. Jadilah Follower Blog ni; -done
2. Buat simple entry pasal giveaway ni kat blog masing-masing and describe kalau boleh pilih,korang nak kek yang mana satu; - done
3. Kalau boleh juga include Dalissa Sweet Treat dalam blog list korang; dan -done
4.Tinggalkan nama, contact number, address, email and blog link yang ada entry ni kat ruangan comment. - done

ITU SAJE SYARAT2 NYE!! Simple kan?


Seramai 3 pemenang saja akan dipilih secara random dan tarikh tutupnya 25 APRIL 2010.

Tiada ulasan:

Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...