Isnin, 26 April 2010

hobi + koleksi

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM...


dah lama betul aku x melayan hobi aku yang satu nih.....last aku layan hobi aku ni last year!!!!tu pon aku xlayan sbb dah layan sebelum ni (tersalah beli daa...hehe)...

Masa bujang dolu rajin gak aku hobi aku yang suka membaca novel nih....sampai tangkap lentok aku di buatnyer...mana tak nyer aku leh bayang kan jalan cerita dia....sedih sampai meleleh air mata..ketawa,senyum sensorang..mmg feeling abes kalau aku baca novel....hahaha.....tapi sknag dah de anak dah xleh nak layan sangat..just nak share ngan korang je..

dalam bnyak2 penulis novel paling aku gemar baca sekali karya damnya hanna...huhhhhh...mmg bes menyentuh hati aku yang membacanyer.....kebanyakkan koleksi novel aku adalah karya damnya hanna cume de satu je novel damnya hanna yang xdapat aku cari....hukhukhuk..lupa ler pe tajuk novel dia...kene cari jugak nih..bolehla ckp aku ni peminat dia.. :)




ni antara koleksi novel aku..hehe xbnyk sikit je koleksi aku sbb byk yg aku pinjam dari kengkawan...




baru2 ni aku de beli novel kasi lepas gian..tajuk dia tiada lagi mimpi kesinambungan tajuk tak seindah mimpi..best cerita dia...hasil karya sharifah abu salem..aku lebih suka baca yang bnyak dialog dari xde dialog or yang bnyak monolog dalaman...xsuker xleh nak feel sgt...hehe



sekian..jupe next n3









Tiada ulasan:

Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...