Khamis, 17 Jun 2010

aktiviti di bilik 311

DENGAN LAFAZ BISMILLAHIRROHMANNIRROHIM...

LOKASI :BILIK 311

seharian di bilik x kuar2 pon dari bilik dok terperap je...sangat membosankan nasib mr hasben bekalkan lappy ni xdelah aku bosan sgt...huhu


perutku sudah lapar...no breakfast no lunch..huhu lapa..lapa..dah kat sebelah bangunan ni de mcd...nak makan minum lum dapat lesen dari doc!!kang makan xpasl2 kene masuk dewan bedah lain pulak citernya...ekkekekek


tugasku hari ini baring + tido..kadang nurse datang masuk lagi ubat kat salur darah.sekali lagi sakit sehhhhhhhh !!!!!!ntah bile nak kene panggil ni..tunggu baring tido..tunggu baring tido..akhirnyaaaaaaa....


kul 4.30 lega siyot hati!!!!mana taknya doc datang bagitau today x jadi sok pagi baru buat coz result darah lum confirm lagi dan lagi happy aku leh makan + minum tu yang aku nak dgr...perut dah lapar giler nih..!!!!huhu aku hanya mampu jeling je bile mr asben aku makan lauk sedap..hehehe pandai pulak mr asben makan tempat tersorok





rasa kembang je salur darah aku ni masa ubat masuk...


ni tpt tuk aku menghabeikan masa dok ngadap lappy


p/s : malam ni tido lagi di bilik 311 dengan suhu yang 27' c...sejuk sgt kadang sampai xleh tido




sekian...jupe next n3





2 ulasan:

mrs.pooh berkata...

rif~u sakit aper???

episodkasih.blogspot.com berkata...

mrs.pooh

masalah sinus 4 hari kene tahan ward

Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...