Khamis, 3 Jun 2010

sayu + sedih

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM...

Perasan kan kebelakangan ni..semakin menjadi2..semakin berleluasa..isu pembuangan bayi...YA ALLAH sedih betol..pe salah baby tu ko nak buat mcm tuh?..berani buat berani lah tanggung..jnglah pulak ko dah buat dosa then ko nak tutup ngan dosa pulak..



tak tau pe jenis manusia mcm ni..!bawa2la bertaubat..binatang pon tau sayangkan anak inikan pulak manusia yg de akal n fikiran...!



aku baru je terbaca satu n3 ni (blogger)pasal kes pembuangan bayi..dat y aku trus buat n3 pasal ni...xleh aku nak aku bayang kan mcm mana dia boleh bukak tingkap then campak bby tu kat tepi jalan dalam keadan hujan lebat!!!!YA ALLAH !mana sifat perikemanusiaan ko tu hah!!!!



tak sanggup aku nak tgk gmbr tuh *sory pic tu x sanggup nak masuk kan dlam blog aku*..sangat menyedihkan...betol hampir menitis air mata aku tgk pic tu..kesian bby tu :(



masa buat n3 ni pon...perasaan sedih tu masih lagi menapak...aku xnak cite panjang
klik je


Tiada ulasan:

Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...