Khamis, 17 Mac 2011

HARI HARI TERJAH BLOG MASAK :)

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM


Ke udara kite sekali lagi :)

attention!! attention!!!!

aku de hobi baru kali ni....haha seronok de hobi baru nih...


sejak kebelakangan ni kan.....rajin bebenor aku terjah blog masakan ni...pendek kata sedang mencari resepi,, salin resepi,, and try at home...!!!! fuhhh mana yang buat menjadi tu kannn alhamdulillah mmg seronok nikmat je makan xtoleh kiri kanan ~ walhal mmg tgh lapa~ * wink wink*


Hobi baru ni datangnyer dari member FB aku sendiri terpengaruh dengan hobi dia nak suke baked last2 aku sendiri terjebak..walllahhhh. time tu xcited giler nak buattttt...nak buat barang xde apatah lagi oven..tapi kutahan kan saja...huhuhu..


Dengan penuh kerajinan aku salin resepi..jenjalan kat blog masakan..aku salin lagi resepi ~ pe mcm xcited tak aku ~ hehehe......


Mak pinjam oven? dengan baik hatinyer mak aku kasi pinjam itu oven..dan dengan baik hatinyer kembar aku antakan....time kasih mak..time kasih cik lijah susahka kan ko dok anta oven..huhu...


hati berbunga2 semangat nak buat kek tu tetiba membara..haha jommmm bersiap sedia tuk aku mengempur dapur dengan dunia baked hingga la saat ini.....


pstttttt jangankan nak buat kek nak masak lauk pon aku siap salin resepi dia....



sekian..terima kasih.


2 ulasan:

Nurshahfamily berkata...

dah siap jgn lupe send kt umah tau hehehehe

episodkasih.blogspot.com berkata...

hehehehe.....boleh saja

jom blaja buat fruit tart..nk berbisnes ni

Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...