Jumaat, 9 September 2011

LAYAN PAWAGAN ** HB

BISMILLAHHIRRAHMANNIRAHIM


dah lama xberendut...sesekali dapat berendut ngan en somi seronok jugak yer...faham2 sajela bile dah de anak xleh nak kuar lelama..dak tecik tu mana boleh lelama...kang terkeluar ayat dia " jom balik" haaa xke haru...kene trus balik....bayangkan lau nak tgk wayang...boleh jadi hangin satu badan... boleh trus ilang mood nak nonton wayang ni...

hihi semalam adalah hari yang seronok setelah sekian lama memendam rasa..akhirya dapat gak tonton wayang tgk cite kat bawah ni :

:

:



lepas aku hantar kete kat permas jaya...sbb xcident rabu lepas..terus aku menuju ke tebrau city semata2 nak tengok hantu bonceng ni.....ye la dah zizan berlakun kan mesti gempak + kelakar punyer....

tapi bile aku dah tgk..dari 5 bintang aku kasi 3 bintang....mula aku tgk ade kelakar nyer bile petengahan jalan cite aku dh mula rasa ngantuk smpai tertidur...!!!!then bile babak kelakar tu ade barula rasa ilang ngantuk tu.....dapatla aku layan cite tu sampai ke penghujungnya..

lau tak rugi 8.00 hengget wooo

^ peace^

sekian..terima kasih sudi baca n komen :)

2 ulasan:

sobri yaacob berkata...

salam...akak.. best la dpt tngok wyang dgn org tesayang ..he..he.. :)

hajar berkata...

salam..

seronok sesekali dapat mcm ni...jarang dpt kuar berdua je ni :)

Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...