Jumaat, 9 September 2011

RAYA + RAYA + RAYA = berayaraya

BISMILLAAHHIRRAHMANNIRRAHIM..


hari segala penghulu hari...JUMAAT BERSAMAAN 11 SYAWAL 1432


seronok betul tgk sana sini dah hapdet pasal raya...warna warni gitu kan...jadi aku pon xnak lah ketinggalan nak hapdet...hehehe

Sebelum tu aku sekuarge nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri buat semua umat islam terutama sekali buat pengunjung yang sudi singgah kat blog ni..dan minta maaf la sekiranya ada perkataan2 yang membuatkan korang rasa tidak senang hati...terima ksih banyak2

dari kami satu family

cite pasal raya ni kannn....

konon berangan nak buat kueh raya tapi sayang nyer xberkesempatan nak buat..dah pikir nak buat tu nak buat ni..akhir sekali kuih tunjuk gak yang jadi penyelesai masalah...huhuhu isyaallah tahun depan mungkin kot...harap2 begitula yer...

ermmmm mcm aku katakan sebelum ni....tahun ni turn en suami..beraya di jb then malam raya pertama kami gerak ke muar pulak rumah atok belah en suami....then malam raya ke2 pulak baru berangkat ke pontian belah aku....benarnyer mmg kami rotate..so tahun depan turn aku lak..

so layankan la gambar ni..


haiiii mmg payah nak suh pakai tudung lelama dak tecik sorang ni....ramai yang kata muka dak tecik ni mcm muka mak dia ( nenek)

gambar puan punyer blog...." saje letak..kekdahnyer"

dan ini pulak keluarga besar en suami...



ada 8 orang adik beradik..3 menantu next year tmbh lagi sorang..5 orang cucu 2 boy 3 gurl

^ peace^

sekian terima kasih sudi baca n komen :)


Tiada ulasan:

Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...