Khamis, 29 September 2011

MAKAN MAKAN = OPENHOUSE

BISMILLAHHIRRAHMANNIRRAHIM..

ye la...dah lama sangatkan aku xhapdet pape kat blog ni...rasa macam terabai pulak...

tetiba angin malas melanda..alamatnyer memang tak berhapdet la gamaknyer....

hari ini 1 zulkaedah 1432...semalam last syawal tapi aku percaya open house masih ada lagi mungkin sampai dis saturday...lau sambung ke bulan sepuluh tu nampak gayer nyer mmg gilos raya la kannn...hehehe


2 minggu b4 raya abes...time tu mmg masa tuk mengemukkan badan yang dah sememangnyer bambam ni....

lau satu malam tu de 4 buah rumah nak kene g..bayangkan sajalah ada saje makanan yang akan dijamu...lontong kering la...mee soto ...makanan arab *yg ni aku x sempat merasa rugi wok..anak aku meragam pulak*

bab kuih muih ni pulak jangan ditanya dipandang sepi saje....mmg tak terusik langsung...huhu sekadar hiasan atas meja je...

tahun depan kompen aku tak beli kuih raya...merajuk3x..wahhh kunun la tuh.... xde maknyer nyer kannn lau raya xde kuih raya * tiap2 tahun kata cenggitu last2 beli jgak * peace*

semalam last syawal...5 buah rumah kene g..wajib kene g mmg tiap2 tahun rumah yang sama kiteorang datang serang...masing 2 ngan menu masing2..larat xlarat je la nak makan...aku...satu buah rumah je la yang aku makan..tu pon pasal menu macaroni goreng....rumah yg lainn sori ye...aku kenyang sangat....!!!!!

haaa tu laa yang ko melantak ketupat,lepat,rendang,sayur lodeh..makan mcm xingat yang ko nak makan lagi malam ni kat umah orang apapasal...appa daaaa :)..tapi xpe la dah last raya ni mana nak jupe ketupat lepat lau x yeye....kannnnn!* ayat kasi sejukkan diri * fuhhhhhh

okla..sampai sini saje...

terima kasih sudi baca dan komen :)


Tiada ulasan:

Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...