Khamis, 10 November 2011

SAMBUT RAYA + BESDAY SEKALI

BISMILLAHHIRRAHMANNIRRAHIM..



salam 1 malaysia...



raya haji tahun ni mmg xbalik umah nyai la...sebabnyer masjid kat umah mak aku ade 6 ekor lembu nak kene korban...mmg bz sikit la kat masjid...malam tu baru seisi potong kek n makan2



wahh mesti meriahkann..jeng..jengg..jengggg xdelah meriah seperti tahun2 lepas...tiap2 tahun mmg buat jamu jiran tetangga makan sambil mendoakan kesejahteraan besday girl or boy... sangat terharu terutama sekali mak ayah aku sanggup buat besday tuk anak2 dia... sayang mak n ayh n siblling of course la kannn :)



tapi tahun ni xlah buat mcm tahun lepas hanya sambut bersama famili tercinta...kebetulan pulak adik aku balik..time raya haji kann...dan kebetulan pulak kiteorang 1 famili x balik kg...so ni la masanyer nak celebrate....nanti dia dah balik mcm x cukup korum lakkk.....



aku mmg tak tau la yg mak ayah nak sambut jugak...alhamdulillah aku pon tak minta ape2 tau2 je dpat kol then mak ckp dah beli kek...so apa lagiii dah senyum sampai ke telinga...so malam tu trus nak g makan chicken chop tapi nampaknyer mmg xde rezeki la...tutup kedai semuanya...last2 makan pizza...jadila ye itu pon atas permintaan adik aku yg last...besday dia bulan depan dan masa tuh pulak tengah de majlis kerja kawin kat kampung....



oh yaa...ari ni giliran my dad pulak sambut besday yang ke 56 tahun....selamat ulang tahun ayah moga kehidupan ayah diberkati oleh ALLAH swt...amin..



sekian..terima kasih sudi baca n komen :)

1 ulasan:

mimi berkata...

kak hajar! hehe
senang je. buat dekat design tu je. nanti pilih je nak template yang mana lepas tu background, google image yg nak lepas tu edit je jugak dekat design tu :)

Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...