Jumaat, 6 Januari 2012

MARI BERCERITA

BISMILLAHHIRRAHMANNIRRAHIM



SALAM 1 MALAYSIA



dah lama bertapa akhir nyer tamat jugak ko bertapa yer..!! uitsss pe yg ko bertapakan tu ?kat mana ko bertapa?soalannnnnn.....? konpius mak nak ngan ayat ko ni.. ... pikir !!! pikir !!!! pikir !!!!!! @ _____ @



dah masuk hari yg ke 5 kite di tahun 2012...tapi wish list aku ntah mane2 je.... tapi aku berangan la nak tambah anak + rumah + kete baru + serba serbi baru...wahhhhhh boleh gitu

* kekdah nyer gaji sebulan macam lapanpuluhlapanribu je kann*



ok la mengimbas kembali akhir tahun lepas....bnyk gak aktiviti :- sepupu kawin... family day...diner...tapi semuanyer x sempat nak bercerita kat sini....nak2 bile berukband dah kene band...kihkihkih... tu yang semakin slow nak menghapdet + tepek gambar....huhuhuh



rasa xsyok pulakkan bile x tempek gambar kat blog ni....xpe la akan ku usahakan dan akan ku merajinkan diri aku ni nak tepek gambar.....insyaallah



untuk permulaan aktiviti tahun baru ni...kakak ipar aku kawen daa pastu baru berjalan ke terengganu * dapat org ganu * then ke kota bharu.....leh la shopping kann!!!!!



hiphiphoreyyyyyyyyyyyyyy..



sekianterima kasih sudi baca n komen..



psttttt kenapa shoutbox aku kosong jeee




Tiada ulasan:

Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...