Jumaat, 17 Februari 2012

AKTIVITI YG HAPPENING!!

BISMILLAHHIRRAHMANNIRRAHIM


SALAM 1 MALAYSIA...


Yee.....selama 3 hari 2 malam di terengganu...mmg menyeronokkan...ditemani angin kuat lau bdn cikeding kompem leh melayang...hihihi....mmg besh dapat merasai angin laut sejuk n nyaman jeeee......



soo malam lepas anta pengantin tu kiteorang jejalan kat pantai batu burok...destinasi pelancongan yang agak terkenal di terengganu...dari homestay agak jauh jugak la...nasib baik de tour guide yang tau jalan nak kesana....memudahkan lagi perjalanan kiteorang ye dak!




lepas saje seisi makan makan tepi pantai ,kiteorang layan game mcm kat bawah ni

:
:
:
:

ehsan cik google...tq



ATV......pengalaman pertama naik ATV mmg menyeronokkan....mencabar pon ye gak...yela mana nak imbangkan handle ngan pasir laut lagi...silap langkah leh jatuh.....


bile dapat peluang apa lagi...aku naik la...wahhhhh x semudah ape yang aku sangka kan!mmg jelas agak sukar nak imbang handle tu....yang x sangka sekali ialah apabila aku berjaya turun naik bukit ..xjatuh langsung...punya la terror ko kan hajar !!!! cehhhhh puji diri sendirik!
asalnyer geng pompuan xnak naik takut tapi aku dah memecahkan dominasi maka ramaila geng pompuan naik...tu pon setelah aku mengatakan " korang patut cube mmg beshhh" haahahh...

dah puas main kiteorang gerak pulak tengok lampu2 yang lebih kurang mcm i-city.....tapi kejap je laa pasal x nampak keseronokkan di situ...hehehe...jangan marah ye org terengganu... *peace*


esok nyer ni laa aktivi yang orang lelaki x berapa nak minat sangat selalunyer orang perempuan yang akan menguasai dunia shopping......haaaaahaaa betul kann? kiteorang ke sini pulak

:

:

:
ehsan cik google...tq



pasar payang....macam2 kat sini..kain baju jangan cerita la mmg lawa2 pakkal je ongkos x mengizinkan lau tidak mmg sudah ku sambar...huhuhu



aku xde la shopping sgt kat sini...just cari mana yang patut....sekurang2nyer dapatla aku sambar blous sehelai..ok la kannn..dari xde langsung ! kat sini xleh nak lelalama pasal nak kejarkan waktu solat...then nk trus gerak shah alam...




tu la dia cerita dari terengganu




sekian terima kasih sudi baca n komen :)





Tiada ulasan:

Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...