Isnin, 21 Disember 2009

NAK TRY JOIN CONTEST NI...




SALAM....

GIVE AWAY IRFANKU SAYANG adalah content yg pertama sy join...maka dengan RASMINYER sy pon nak try mana tau rezeki berpihak pada saya...hehe...:)

ANYWAY contest ni dianjurkan oleh nur....pejam celik tinggal lagi berapa hari je budak comel ni genap setahun...yeah!!!!chayok ipan...contest ini akan berakhir pada 26hb dec 2009 jadi belum terlambat lagi tuk sy join...hihi..

SEMPANA besday yang akan datang ni..sy cadangkan ape yerk????banyak jugak yg nak cadangkan dan pkir jugak pe yg ayah ipan nak bagi ni...Erhmmmmm.....rasa2nyer...cuba tgk kat bawah ni...ape dia?( cewahhhh..suprise ni...)hehe..dh tgk kan?so mcm mana..?sama tak pe yg ayah ipan pikirkan...?budget dia xlah mahal xlah murah sedang2 elok jer dan mudah didapati dimana2 care4...

MEMANDANGKAN irfan suka panjat memanjat..dan nak elakkan irfan memanjat..



alat permainan ni sesuai tuk irfan...NAMA ALAT PERMAINAN ni MY FIRST GYM...pemainan ni rifqah baru je beli kat care4..suka rifqah main kat dalam ni....
jadi irfan leh duduk dalm ni dan main sepuasnyer....then letak bola kecik2 tue...budak2 kecil suke main yg mcm ni....coz colourfull ball.

JENG..JENG...Ni lah dia alat permainan tu.....




Soft Sides My First Gym - At 54"X41", this inflatable baby gym is a fairly good size. It is also an affordable alternative to more expensive baby play gyms. The toy includes two hanging toys that spin. Balls can be purchased and added to turn the toy into the ball pit.

JADI..leh la ayah irfan cari kat care4....


SEKARANG ni..masa tuk beri pendapat...antara hadiah2 ipan yg lain...



1.


NAMA alat permainan ni MINI BOSSI CUTE CUBE playskool..harge dia lebih kurang
RM 49.95....


2.



YANG ni pulak nama alat permainan ni PLAYSKOOL MAGIC SCREE PALM SIZE LEARNER..harge lebih kurang RM 44.90.....




BUAT insan yg bernama MUHAMMAD IRFAN HAZIM...happy besday 1 year...moga happy selalu..dont be noty..MAY ALLAH BLESS YOU

Tiada ulasan:

Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...