Jumaat, 29 Januari 2010

Next Trip...

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM...

Tinggal lagi 2 hari je kite nak meninggalkan bulan january...ishk3x tanpa disedari kejap je masa berlalu kan...

Bulan Febuari....fuhhhh.....ni yang sabar ni...mana taknyer tiap kali CNY memang cuti panjang...seronok tuh..leh bangun lewat..tetttttt ;p

Dan yang paling besh sekali..bulan tu jugak aku de trip ke bandung...huhu..teruja seh nak kesana...first time tuh...hehe jakun lah pulok..!Plan mmg dah lama nak g..tapi tiket lak dok mahal je vs aku yg belum wat pasport lagi..hehehe memandangkan tiket kali ni murah alhamdulillah berkesempatan jugak akhirnyer nak melawat negara orang...hehe



So,trip kali ni aku bersama 5 orang yang lain akan turun ke bandung...mr husband?of kos ikut sekali... :D..sbb mr husband yang cadangkan nak kesana....berkenaan dengan bandung ground...sume kawan mr husband yang handle...kitaorang tinggal angkut beg jela..al-maklum saja la...pergi tanpa pakej...men redah je... :)



Orang kata lau kesana xshopping mmg rugi...barang dia leh dikatakan murah2 belaka....peh mcm2 dah aku pikir..nak beli itu nak beli ni...hahaha..x menang tngan dibuatnyer....mesti rambang mata di buatnyer...



Asyik shopping pon boring gak kan...nak gak jenjalan kat tempat len..haaaa..Tempat yg dicadangkan Tengkuban Perahu...tempat ape tu..?aku nak bercerita lebih lanjut ttg tpt tu...aku sendiri pon xtau pe tpt tu....dengarnyer lagenda si Tanggang....x sure lak aku....tpt mana lagi nk g pastu x dapat dipastikan...lum dpt information lagi dari mr.husband.....huhu



Pape pon kat tpt orang kite buat cara tpt orang..coz kite sendiri pon xtau tpt dia mcm mana..



sampai sini aja n3 kali ni...enjoy

2 ulasan:

Ayu Hussien berkata...

wah best nyerr......

NurShahFamily berkata...

cam 2nd honeymoon jer hehe... cian rifkah tinggal umah nenek huhuhuhuh

Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...