Khamis, 7 Januari 2010

Penangan.....??

dengan lafaz bismillahirromannirrohim....

Penangan..?????ape dia?mcm2 la ko ni hajar...hehehe

Bunyi mcm gempak jer..tapi x gempak mana pon...cume tajuk dia je yg bikin gempak....
nak tau??? jeng...jeng...jeng....

FACEBOOK n BLOG nilah yang aku maksudkan penangan aku di kala ni...haha.boleh gitu... :P
ape taknyer..skang ni kan musim fb n blog (hehe..mentang2 ko dah buat blog ye hajar)

Nak dijadikan cerita...asal masuk opis je...on komputer..cucuk brdband search facebook or blog....haha 2perkara nila yang akan aku terjah dulu...(tapi aku kene pastikan dulu bos xde masa tuh...!!)tettttttttttttt...ko ni hajar buat keje dulu... apa daaaaaa :) tengok tu punyer lah %$&^# tapi xlah taksub sgt..... ko ni ponnn..!!!hehehe

Bila hati sudah puas....masa tuk berblog pulak!!!! (hai...mmg ko xbuat keje la gamak nyer.. :P)
hahaha....bukanyer sibuk buat blog tapi sibuk baca my blog list!!!! ade ke patot ko ni hajar......lau ye pon tunggu la dikala malm.....ko nak buat ape sekalipon pasal blog ko..buat la..xkisah pon...huhu..

Walau mcm mana pon penangan kita a.k.a taksub agak2lah..jngan sampai kerja terbengkali sudah lah.....yang penting gunakan masa lapang tuk berblog..facebook..or sebagainyer

renung2kan selamat berfikir.....ko pon sama tau hajar!

2 ulasan:

NurShahFamily berkata...

pandainya dia ingatkan diri sendiri hikhikhik ... keje jgn lupe hehehe... lain la akak nie suri rumah.. tu pun tak byk masa berblog huhuh

episodkasih.blogspot.com berkata...

hikhikik..itu kene lau tak lupe diri nanti...
nak berblog ni kene betul2 masa free..baru puas..hehe

Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...