Isnin, 29 Mac 2010

TAG FROM NURSHAHAMILY...

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM....

Demam tag pon bermula..tadi baru je aku layan tag dari mama_ayu..kali aku amik dari NURSHAHFAMILY LAK....

HAAA...meh kite terjah pe yang nak aku jawab tag kali ni lak...huhu



SIAPAKAH ANDA DI RUMAH?
:-Isteri kepada mohd razman hafiz ibu kepada nur rifqah hazira.

SIAPAKAH DIRI ANDA DISAMPING RAKAN?
Pendengar yang baik dan selalu menolong dapatkan bisnes ( wit sampingan )hehehehe

5 BENDA YANG ANDA IDAMKAN TAPI MASIH BELUM TERCAPAI?
:- bercuti bersama anak dan suami..
:- rumah sendiri..senang sikit nak deco rumah sendiri
:- mempunyai pekerjaan yang di idami...hehe
:- nak tambah anak lagi...hehehe
:- mempunyai kehidupan bersama family

SIAPAKAH NAMA
:-Mohd Razman Hafiz b.Abdul Rahman

CERITAKAN 5 PERKARA YANG PALING ANDA SUKA TENTANG PASANGAN ANDA?
:- byak sangat tak tercerita rasanyer...ahahaha..

BILA TARIKH COUPLE
:-kiteorang x declare..cume faham2 sendiri..dan yg pastinyer pertemuan di festa layang-layang 2005 menjadi saksi pertemuan antara 4 mata...
tarikh x ingat yg pasti bulan 2...hihi

KENANGAN PAHIT ANDA BERSAMA RAKAN ANDA
:- x ingatla..rasanyer mcm xde...manis2 belaka...hehe

LAGU TEMA CINTA ANDA
:- xde tema2...sume ok...hehe..harap berpuas hati ye ngan jawapan nih..

APA PERUBAHAN YANG ANDA INGIN LIHAT PADA PASANGAN ANDA
:- jadi suami dan abah yang soleh dan x garang2 lagi...hehe..boleh tak???

TAG 10 RAKAN LAIN
5 tag rakan saje leh tak???

1.tinta violet
2.mama_ayu
3.cutemiut78
4. coretan uda
5.zakwan-afif-najmi (superhero mama)



wassalam ....

5 ulasan:

Ayu Hussien berkata...

wah kena tag gak ke?..hr ni x sempat nak jwb ..insyaallah sok yek. tq sudi menge'tag Ayu.

Uda berkata...

salam

mekasih tag saya..
tapi sy dah buat dah .. boleh sy just addkan link blog ni..

http://coretanuda.blogspot.com/2010/03/sepuluh.html

Asue berkata...

salam...

maseh ya tag mommy...ngeh3

Ayu Hussien berkata...

jom terjah... dah jawab pun!!!

episodkasih.blogspot.com berkata...

oke....akan ku terjah sebentar lagi...tq sume.. :)

Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...