Rabu, 9 Jun 2010

SAYA MASIH BARU..!!

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM..

Ye...aku masih lagi baru dalam dunia blogging..blog pon nampak kosong je ..widget pon x bnyak..info pon kurang..x meriah mana pon..hikhik..nasib de orang nak pandang..sedih kononye la tuh...huhuhu...malu ai..

akceli aku buat blog ni pon someone yang ajar aku dengan penuh rasa SABAR + karenah aku ni yang sikit2 dok tnya..hihi appadaaaa kasi otak tu gerak sikit daa..kadang masuk blog orang besh je ceria je x sakit mata dok tengok..nak je ku tanya tapi ku segan..haha xpe2 ko godeh2 je jupe punye...ekkekeke.

Sume yang aku masuk blog masing2 de nuffnang or intity betul ke ejaan..hentam sajalah asal korang paham yer..tapi blog aku jangan intity nuffnang pon xdok..huhu..soo simple my blog :)
then mr asben pon de tegur gak "xde nuffnang ke kan dapat duit"..ai xtau nak buat la..if tau ai dah buat...heheheh
xpe la mungkin bukan sekarang..coming soon mungkin ...MY SHIFUUUU tolongggg..
~~ hehehe~~


sekian..jupe next n3


3 ulasan:

mrs.pooh berkata...

rif~pada me buat blog depends on owner.. aper yg kita suka itu yg kita paparkan.. xbleh ikut org.. ikut kegemaran kita.. kalau org nak singgah.. alhamdulillah.. kalau x.. atleast kita belajar something..

Nurshahfamily berkata...

setuju ngan mrs pooh hehehe...

episodkasih.blogspot.com berkata...

ada benarnya..cume lum sampai tahap kepuasan..

tq penasihat... :)

Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...