Khamis, 14 Oktober 2010

anak saya kuat berangan :)

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRROHMANNIRROHIM...


Dah lama x hadpet pasal my lil princess ni...kali ni nak hapdet gak x kira la korang jemu ke idak hehhehe *tapi sya x jemu ....:)*


jom cuci mata jap :)





ni ala ala princess gitu..from mana x tau la....hehe




ustazah nur rifqah hazira....


la ni suh mek gambar lau suh pose t dia pose la..lau mood x baekkk aku simpan trosss camera sebelum di rampas oleh pihak berkuasa..!!!!!!!! a.k.a anak aku ler tuh.....hahahaha

yang pastinyer lil princess ni mmg kuat berangan..suke buat konsert tapi ngadap dinding....mcm2 aksi dia buat...aku???mr asben???? senyum je la tgk gelagat dia .kalau bab lagu tu tok sahla tukar mmg dia marah..lani dah hafal lagu yang n tinggal kenangan

bile dah masuk kete tu mmg lagu tu la yang dia minta...alamatnyer sepanjang jalanla kiteorang dengar lagu!!!!!!naik jemu dah !!!




p/s : sok aku kuarkan n3 pasal raya lak...de story di malam raya...heheh tunguuuuuuuu

sekian..jupe next n3




2 ulasan:

Nurshahfamily berkata...

pandainyer posing hehehehe... bulan ni rifkah ade gigit sape2 tak??????? hikhikhik

episodkasih.blogspot.com berkata...

hehehe....

dia geget kawan dia lak...

baru mintak maaf kat mak dia ptg tu tgk dia geget lagi adoiiii

Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...