Isnin, 11 April 2011

KENAPO NGAN EKAU NI WEHHHH!!!

BISMILLAHHIRAHMANNIRRAHIM..


Assalam...


Semenjak 2 3 4 5 menjak ni kann..bosan betui haku..xdak mood langsung dengan dunia IT ni..spoil mood betuii.... di kala aku tengah kebosanan yang tahap gaban ni...di kala itu la kuar ayat yang agak hampeh tuk aku membacanyer iaitu " SERVER NOT FOUND " banyak kali try pon ni lah yang terbojol kuar.....xsuke2 xsuke xsuker tau...susah i nak buat keje....



faham tak????haaa x paham..aku pon xpaham....hahaha kasi lempang ni orang 10x..merepek meraban je..:P



xdelaaa...line tenet tpt keje aku ni haa...tiap kali jam 3.00 petang mesti lambat vs lems time nak loading xtau la pe masalah...nak kata berukband haku mane de gune berukband...haku gune line tapi tu la nak menyiasat haku xtau la caranyer try haku tgk CSI mesti haku taunyer..cetttt sekail lagi merepek..appadaaa...ermmm xpuas hati tol...dulu xmacam ni sedang2 elok je....la ni makin tensi lak haku ngan tenet...



halooo..bos kasi tukar ini line kasi yang canggih manggih punyer boleh tak??? baru canggggihhh beb!!alasanyer nak layan U TUBE..FB..BW senang banyak hahaha boleh gitu!!!



pssssst: hamboiiiii ko komplen x hengget nampakkk..jangan merungut kan bos ko potong line tenet ni baru padan nga muka ko....

sekian..terima kasih coz sudi bc n3 ni :)



Tiada ulasan:

Label

alkisah (2) arward (3) cerita artis (2) contest (24) coretan (68) coretan...blog (3) coretan..kerja (2) coretan..raya (11) diet (3) diner (1) family (2) hobi (1) ihsan (5) info (2) macammacam (2) masakan (1) mc (3) menang contest (1) nuffnag (3) operate (5) percutian (10) rifqah (27) segmen (2) Tag (5) takzirah (4) wedding (1)

EPISODKASIH KAMI

Daisypath Anniversary tickers

tengok yang lain pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...